Η Beyoncé βγήκε με τον σύζυγο της, όμως δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι

Η Beyoncé βγήκε με τον σύζυγο της, όμως δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι

Η απροσδόκητη αλλαγή στα μαλλιά της μας ξάφνιασε

Η Beyoncé είναι μία από τις celebrities που δεν της αρέσει να κάνει μονότονες και συνηθισμένες εμφανίσεις, γι’ αυτό και σε κάθε της έξοδο φροντίζει να φοράει ή να έχει κάνει κάτι το οποίο όχι μόνο θα τραβήξει την προσοχή μας, αλλά θα το σχολιάσουμε κιόλας. Και στην τελευταία της έξοδο φυσικά και το κατάφερε, αφού χαζεύαμε για ώρα την αλλαγή στα μαλλιά της.

Ξέρουμε τώρα περνούν διάφορα πράγματα από το μυαλό σου, όπως κάποιο κούρεμα, κάποιο νέο χρώμα κλπ. Όμως όχι, η 36χρονη τραγουδίστρια δεν έκανε τίποτα από αυτά τα συνηθισμένα που φαντάζεσαι, αντιθέτως εμφανίστηκε με ένα look στα μαλλιά της, το οποίο μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει και να υποστηρίξει και καμία άλλη.

Ίσως να θυμάσαι την εμφάνιση της στα Grammy’s και να πηγαίνει κάπου το μυαλό σου, αν πάλι όχι θα σε βοηθήσουμε εμείς. Η Beyonce απαθανατίστηκε στο Miami παρέα με τον σύζυγο της Jay Z, όπου και θα πήγαιναν για φαγητό στο μεσογειακό εστιατόριο Mandolin. Κι εκεί την είδαμε! Sexy εφαρμοστό φόρεμα που αγκάλιαζε τις πλούσιες καμπύλες της και τους υπέροχους γλουτούς της και μαλλιά που έφταναν ως το γόνατο της περίπου.

490BEC8300000578 5374111 Beyonce showed off super long hair extensions in Miami on Tuesda m 151 1518216504740

Η Queen B είχε όλα τα μαλλιά της σε μικρά πλεξουδάκια, τα οποία όμως ήταν τόσο μακριά, που έφταναν σχεδόν ως το ύψος των γονάτων της περίπου. Φαίνεται πως το συγκεκριμένο look άρεσε πολύ στα Grammy’s και είπε να το κρατήσει για λίγο ακόμη. Και μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά έδενε πάρα πολύ με το όλο της outfit.

Εσένα πως σου φάνηκε αυτή της η νέα αλλαγή; Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Να τι δεν είχες μάθει ποτέ έως τώρα για την πραγματική star των Grammys 2018, την Blue Ivy