Καιρό είχαμε να την δούμε! Η Charlize Theron σε σπάνια έξοδο με την κόρη της August

Καιρό είχαμε να την δούμε! Η Charlize Theron σε σπάνια έξοδο με την κόρη της August

Δεν την βλέπουμε πολύ συχνά

Όσα χρόνια και να περάσουν η Charlize Theron θα είναι πάντα μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood και όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο. Η 42χρονη star είναι μία εκπληκτική μαμά και αυτό αποδεικνύεται μόνο και μόνο από την κίνηση της να υιοθετήσει όχι ένα, αλλά δύο παιδάκια.

Ο 5χρονος Jackson και η δύο ετών August είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει η ηθοποιός στην ζωή της και χαιρόμαστε πολύ όταν τους βλέπουμε μαζί. Και η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να δούμε τόσο την Charlize, όσο και την μικρή της κόρη, η οποία μάλλον δεν είναι πια και τόσο μικρή. Η 42χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε την Παρασκευή στο Los Angeles παρέα με την August και αλήθεια η εικόνα τους μας έφτιαξε την μέρα.

Η August προχωρούσε μπροστά μόνη της, με την Charlize να την ακολουθεί κρατώντας στα χέρια της, χειροτεχνίες και ζωγραφιές με καρδιές -για τον Άγιο Βαλεντίνο προφανώς-. Η ηθοποιός φαινόταν πολύ ευδιάθετη και σίγουρα προστατευτική απέναντι στην κόρη της, την οποία δεν άφησε στιγμή μόνη της.

490CF58F00000578 5374577 image m 17 1518227715295

Με την εμφάνιση και το σώμα της Charlize θα ασχοληθούμε κάποια άλλη στιγμή. Εσύ κράτα το γεγονός πως είναι 42 ετών και έχει αυτήν την άψογη σιλουέτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Τρόμος: Οι περίεργες φωτογραφίες της Charlize Theron που κάνουν το γύρο του κόσμου