Τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό της, η star ανεβάζει την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram

Τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό της, η star ανεβάζει την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram

Δείχνει πολύ ευτυχισμένη

Κάτι παραπάνω από τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό της και να τραυματιστεί στο πρόσωπο κάνοντας περίπου 40-50 ράμματα. Από τότε έχουμε δεν την είδαμε ποτέ σε καμία έξοδο της, ούτε όμως και στα social media της, αφού όπως η ίδια είχε σχολιάσει έχει γίνει αγνώριστη στο πρόσωπο.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού η Carrie Underwood κοινοποίησε στο Instagram account της τις πρώτες της φωτογραφίες. Η μία απαθανατίζει εκείνη και τον γιο της να κάνουν γυμναστική και η άλλη το σύζυγο της, παρέα με τον μικρό τους γιο. Η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε κάπως να σου πούμε αν είναι πράγματι αγνώριστη μιας και στην φωτογραφία δεν έχουμε πλήρη εικόνα της, φάνηκε όμως να είναι πολύ καλά, τόσο στην υγεία της, όσο και ψυχολογικά.

Σίγουρα το ατύχημα αυτό της κόστισε πολλά, όμως τελικά η ζωή είναι αυτό που μετράει περισσότερο απ’ όλα κι εκείνη τη ζει στο έπακρον με τους δύο άντρες της ζωής της. Ελπίζουμε να είναι καλά και όπως την θυμόμαστε και στην επόμενη ανάρτηση της να δούμε κι εκείνη ξανά χαμογελαστή.

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η τύχη της χτύπησε την πόρτα: Μετά το ατύχημά της, φήμες θέλουν τη star ξανά έγκυο