Valentine’s Time: Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας μας χάρισαν την πιο όμορφη φωτογραφία τους

Valentine’s Time: Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας μας χάρισαν την πιο όμορφη φωτογραφία τους

Το πιο γλυκό και αγαπημένο μας ζευγάρι ever

Σήμερα είναι μία ημέρα που ο έρωτας έχει την τιμητική του και φυσικά δεν την γιορτάζουμε μόνο εμείς. Σήμερα όλα τα ζευγάρια διάσημα και μη, παντρεμένα ή όχι, έχουν έναν λόγο παραπάνω για να γιορτάσουν, να κάνουν δώρα στους αγαπημένους τους και να απολαύσουν μία ημέρα γεμάτη αγάπη, σοκολάτα (είναι must) και έρωτα.

Ο Άγιος Βαλεντίνος φέρνει τα ερωτευμένα ζευγάρια πιο κοντά και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Βέβαια θα μας πεις, την ημέρα αυτήν περιμένεις για να ερωτευτείς ή να εκδηλώσεις την αγάπη σου; Όχι, αλλά όλοι θέλουμε ένα κίνητρο σε αυτήν τη ζωή, ακόμη και οι celebrities. Ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, το οποίο δεν χορταίνουμε να βλέπουμε στα social media είναι ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Η αγάπη τους, τους έχει χαρίσει δύο γλυκύτατα παιδάκια την Ειρήνη-Χρυσή και τον Άγγελο και φυσικά αυτό τους κάνει ακόμη πιο ερωτευμένους και αγαπημένους. Και η Ρούλα Ρέβη το απέδειξε ανεβάζοντας στο Instagram account της, μία φωτογραφία με τον σύζυγο της, γράφοντας στη λεζάντα: «Love you more and more» (aka σ’ αγαπώ όλο και πιο πολύ).


https://www.instagram.com/p/BfK57OVlP5m