Το δώρο του Ηλία Κρασσά στην Βίκυ Καγιά για την γιορτή του... Βαλεντίνου!

Το δώρο του Ηλία Κρασσά στην Βίκυ Καγιά για την γιορτή του... Βαλεντίνου!

Η παρουσιάστρια δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της!

Πριν από περίπου έναν μήνα η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και όπως είναι λογικό διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της. Η νέα μανούλα και ο σύζυγος της Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και παρά το γεγονός ότι κρατούν χαμηλό προφίλ, υπάρχουν φορές που έρωτας και η αγάπη τους «ξεχειλίζει» στα social media.

Σήμερα είναι μία από αυτές τις ημέρες και η Βίκυ Καγιά μας απέδειξε στο Instagram account της πως ακόμη και μία μικρή κίνηση αγάπης μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη για το υπόλοιπο της ημέρας.

Και η όμορφη παρουσιάστρια σήμερα δέχτηκε ένα πολύ όμορφο δώρο από τον σύζυγο της, το οποίο σίγουρα της έφτιαξε την ημέρα. Ο Ηλίας Κρασσάς αγόρασε για την σύζυγο του ένα μεγάλο μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και η φωτογραφία της στο Instagram ήταν αρκετή για να φτιάξει και την δική μας ημέρα. «Love is the only Gold! ⭐️?You and me together, we could do anything!??❤️???? #happyvalentinesday #myvalentine #hubby #loveyoualways #blessed #wife», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η νέα μανούλα και τα likes «έπεσαν βροχή».


https://www.instagram.com/p/BfLQTZUnuQB

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian αποφάσισε να «εξαφανίσει» τη μέση της

DPG Network