Η ερωτική εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού στον σύζυγο της

Η ερωτική εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού στον σύζυγο της

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Σε λιγότερο από έναν μήνα η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγος της θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και αυτό είναι σίγουρα το πιο όμορφο δώρο που θα αποκτήσει το ζευγάρι τη νέα αυτή χρονιά. Οχτώ μήνες μετά το γάμο τους οι δύο νέοι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και σίγουρα ανυπομονούν για την ημέρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Μάλιστα μόλις εχθές μάθαμε και το όνομα του γιού της όμορφης παρουσιάστριας, μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε από το baby shower πάρτι που διοργάνωσε με τις φίλες της για τον μικρούλη της. Σήμερα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Δούκισσα Νομικού έκανε την πιο όμορφη και τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της, ποστάροντας μάλιστα στο Instagram account της μια πολύ γλυκιά φωτογραφία τους, αλλά και μία λαχταριστή τούρτα (την οποία δεν σου κρύβουμε πως λιγουρευτήκαμε) στα stories της.

«Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ'αγαπώ έχοντας και ένα καλό...άλλοθι! ??❤️??#crazyinlove #happyvalentines #love #myman #myrockstar», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της και τα σχόλια και τα likes «έπεσαν βροχή».

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το όνομα του γιου της

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει για πρώτη φορά με την φουσκωμένη της κοιλίτσα