New love in town; Η Jennifer Garner έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της

New love in town; Η Jennifer Garner έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον οριστικό της χωρισμό

Τον περασμένο Απρίλιο η Jennifer Garner και ο Ben Affleck αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά, αφού η προσπάθεια που έκαναν για μια δεύτερη ευκαιρία και μια ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια έπεσε στο κενό. Κι ενώ ο Ben βρήκε τον έρωτα μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους η 45χρονη ηθοποιός χρειάστηκε κάτι παραπάνω γι΄αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες η Jennifer Garner απαθανατίστηκε στους δρόμους τους Los Angeles με έναν άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων να περπατούν αγκαλιά. Η ηθοποιός χαμογελούσε συνεχώς ενώ κι εκείνος φάνηκε να είναι ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της. Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο μυστηριώδης αυτός άντρας, φαίνεται όμως να είναι αρκετά σημαντικός για την 45χρονη star.

4930AA7D00000578 0 image a 18 1518576863307

Η Jennifer και ο Ben ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2015, ενώ κατέθεσαν κι επίσημα αίτηση διαζυγίου –μετά από ανεπιτυχής προσπάθειες- τον Απρίλιο του 2017. Η star από τότε που χώρισε οριστικά δεν είχε κανέναν ερωτικό σύντροφο ή φλερτ και όπως καταλαβαίνεις αυτό από μόνο του είναι μία πολύ μεγάλη είδηση. Μέχρι να μάθουμε νεότερα και περισσότερα γι’ αυτόν τον άντρα, κρατάμε ως δεδομένο πως η Jennifer έχει επιτέλους μια καινούργια σχέση.

Δες τις φωτογραφίες τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Έχουν να μας πουν κάτι; Το διάσημο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του