Η αντίδραση του Brad Pitt στην είδηση χωρισμού Jennifer Aniston-Justin Theroux

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση του Brad Pitt στην είδηση χωρισμού Jennifer Aniston-Justin Theroux

Τι θέση πήρε ο διάσημος ηθοποιός;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε εχθές το πρωί το διαζύγιο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux και η παραφιλολογία σχετικά με τους λόγους του χωρισμού, αλλά και της επικείμενης επανασύνδεσης της με τον Brad Pitt έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν θα σου κρύψουμε πως κι εμείς εδώ στο γραφείο τα έχουμε βάλει τα στοιχήματα μας για το αν θα τα ξαναβρεί ή όχι με τον Brad, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό τώρα.

Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και ένα 24ωρο και όπως ήταν απόλυτα φυσικό αυτό έφτασε και στα αυτιά του Brad Pitt. Αυτό ακριβώς που θέλαμε να μάθουμε δηλαδή από την ώρα που δημοσιεύτηκε ο χωρισμός τους. Ο Brad λοιπόν, αρνήθηκε να σχολιάσει ο ίδιος της είδηση αυτή από μόνος του, όμως μία πηγή από το κοντινό του περιβάλλον είχε κάτι άλλο να προσθέσει.

«Ο Brad ξέρει ότι είναι δύσκολο για κάποιον όταν βιώνει έναν χωρισμό, αλλά δεν είναι ευτυχισμένος που το όνομά του θα συνδεθεί και πάλι με το δικό της, μέσα σε όλο το παρασκήνιο αυτό του χωρισμού. Θα ήθελε πολύ να μείνει μακριά από όλο αυτό, αλλά ξέρει ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο του «ανεμοστρόβιλου» και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το αποφύγει και να μην το αντιμετωπίσει.

Γνωρίζει όμως επίσης ότι αυτό είναι αδύνατο. Εκείνος το μόνο που θέλει είναι να επανέλθει σε μια φυσιολογική ζωή και ξέρει ότι με τον χωρισμό να βρίσκεται στο μυαλό όλων και τη σύνδεση που οι άνθρωποι κάνουν μαζί του, δεν θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Τώρα, εάν θα υπάρξει τελικά επανασύνδεση θα φανεί στην πορεία!

Διάβασε ακόμη:

Αυτή είναι η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Jennifer Aniston: Χθες χώρισε, σήμερα κυκλοφορεί κάπως έτσι!

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux χώρισαν