Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει έτσι όπως ακριβώς πρέπει: Αμακιγιάριστη και κούκλα

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει έτσι όπως ακριβώς πρέπει: Αμακιγιάριστη και κούκλα

Και πολύ την προτιμάμε έτσι

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από αυτά τα κορίτσια της ελληνικής showbiz που λατρεύουμε να χαζεύουμε το Instagram account τους, γιατί πάντα έχει κάτι καινούργιο να μας δείξει. Κάποια καινούργια τάση στο πρόγραμμα γυμναστικής της, κάποια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και φυσικά το αψεγάδιαστο και καλλίγραμμο κορμί της.

Δεν είναι όμως πια λίγες οι φορές που τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή να ποστάρει αρετουσάριστες φωτογραφίες της. Και αυτός όπως καταλαβαίνεις είναι ένας λόγος που την αγαπάμε ακόμη πιο πολύ. Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης και το ίδιο ισχύει και για το αψεγάδιαστο πρόσωπο της. Και ενώ θα θεωρούσες πως μία κοπέλα σαν την Κατερίνα δεν θα τολμούσε ποτέ να «εκτεθεί» δημόσια, εκείνη δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να μας δείξει τον εαυτό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η παρουσιάστρια ανέβασε πριν από κάποια ώρα στα stories της στο account της στο Instagram μία φωτογραφία από το γυμναστήριο, στην οποία ήταν τελείως αμακιγιάριστη και απίστευτα όμορφη και γλυκιά. Κατερίνα, πολύ σε προτιμάμε έτσι!

Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή είναι η πραγματική αιτία για τον χωρισμό Jennifer Aniston-Justin Theroux