New couple alert; Η νεαρή ηθοποιός έχει νέο σύντροφο και είναι ένας κούκλος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New couple alert; Η νεαρή ηθοποιός έχει νέο σύντροφο και είναι ένας κούκλος

Είναι αυτό το πιο sexy ζευγάρι στο Hollywood;

Ποιος είπε πως τα ζευγάρια που βλέπεις στις αγαπημένες σου ταινίες δεν μπορούν να είναι και ζευγάρια στην πραγματική ζωή; Μπορεί ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson που αγαπήσαμε μέσα από το Fifty Shades of Grey να μην είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή -κρίμα γιατί μας ταιριάζουν τόσο πολύ- αυτή η νεαρή ηθοποιός όμως και ο συμπρωταγωνιστής της φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Η Lucy Hale και ο συμπρωταγωνιστής της Riley Smith απαθανατίστηκαν πριν από λίγες ημέρες να φιλιούνται σε δημόσιο χώρο και φυσικά η είδηση για την σχέση τους έγινε γνωστή σε χρόνο dt. Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι βρισκόταν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έξω από το εστιατόριο Pace, στο Los Angeles κι εκεί αντάλλαξαν και το τρυφερό φιλί.

Το νέο της αμόρε είναι πολύ όμορφο και sexy και κάπως καταλαβαίνουμε την Lucy που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του. Στην φωτογραφία που απαθανατίστηκαν μάλιστα η 28χρονη star κρατά και ένα λευκό τριαντάφυλλο, πιθανότατα δώρο από τον Riley για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (γιατί είναι και τρυφερός). Μέχρι πρότινος η Lucy έβγαινε με τον Anthony Kalabretta, με τον οποίο και χώρισε τον Μάϊο του 2017.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμάς μόλις έγινε το αγαπημένο μας ζευγάρι.


https://www.instagram.com/p/Bcs-ED4l2Y5

(Ο Riley είναι το ξανθό αγόρι τέρμα αριστερά)

Δες την φωτογραφία τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Είναι η Bella Hadid και πάλι ερωτευμένη; Το σχόλιο που μαρτυρά πως το supermodel έχει νέο θαυμαστή