Αυτό και αν είναι είδηση. Παντρεύεται η Selena Gomez με τον Justin Bieber;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό και αν είναι είδηση. Παντρεύεται η Selena Gomez με τον Justin Bieber;

Και όμως είναι αλήθεια

Μετά από ένα τριήμερο γεμάτο από πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον πιο σοκαριστικό χωρισμό της νέας χρονιάς (aka Jennifer Aniston-Justin Theroux) η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία απρόσμενα και απροσδόκητα καλή είδηση. Τόσο χαρούμενη, που πραγματικά δυσκολευόμαστε πολύ να την πιστέψουμε. Είναι όμως αλήθεια και γι’ αυτό ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση.

Μπορεί να μην ήσουν από αυτούς που χάρηκαν όταν η Selena Gomez τα έφτιαξε και πάλι με τον Justin Bieber (ένεκα του γνωστού παρελθόντος), όμως ο νεαρός τραγουδιστής μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί κάτι παραπάνω από gentleman. Κι εμείς παραξενευόμαστε που η σχέση τους έχει κρατήσει τόσο πολύ.

Αυτό όμως έχει συμβεί γιατί ο 23χρονος τραγουδιστής έχει πολύ ωραία σχέδια για εκείνον και την σύντροφο του και αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόταση γάμου. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να δει τον Justin Bieber γονατιστό μπροστά στην Selena. Θα ήταν το ιδανικό happy end γι’ αυτό το ζευγάρι που μας έχει πείσει πως υπάρχει η πραγματική αγάπη είναι αληθινή. Κι ενώ ο Justin είναι απόλυτα έτοιμος γι’ αυτό το βήμα, δυστυχώς κάτι τον κρατάει, μιας και δεν είναι μόνο στην δική του διακριτική ευχέρεια.

Αυτό το κάτι δεν είναι αυτό που θέλει η Καιτούλα, αλλά η άποψη της μαμάς της Selena για τον νεαρό τραγουδιστή. Γι’ αυτό λοιπόν προσπαθεί όσο περισσότερο γίνεται να φτιάξει την εικόνα του και την συμπεριφορά του για να κερδίσει την μητέρα της, προκειμένου να κάνει την πολυπόθητη πρόταση.

Δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε γι’ αυτήν τη στιγμή!

Διάβασε ακόμη:

Tελικά δεν είναι απλά φήμες: Η σχέση Jennifer – Brad είναι μάλλον… αληθινή

Oι φωτογραφίες που πρέπει να δεις: Tα καυτά φιλιά Selena – Justin και οι φήμες για τη σχέση τους