Αν αυτή η εγκυμοσύνη είναι αληθινή, τότε είναι η πιο απρόσμενη στο Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αν αυτή η εγκυμοσύνη είναι αληθινή, τότε είναι η πιο απρόσμενη στο Hollywood

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Μία ακόμη εγκυμοσύνη έγινε γνωστή στο Hollywood, η οποία είναι πραγματικά ο ορισμός του απρόσμενου γεγονότος. Αν εξαιρέσουμε το διαζύγιο Jennifer Aniston-Justin Theroux το 2018 μας έχει φέρει μόνο θετικά νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αυτή είναι μία εγκυμοσύνη που πραγματικά δεν περιμέναμε με τίποτα να συμβεί.

Δημοσιεύματα και φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες θέλουν τη διάσημο ηθοποιό έγκυο στο πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της σεναριογράφο Jamie Linden. Ο λόγος για την Rachel McAdams, η οποία σύμφωνα με πολλές πηγές του τελευταίου 24ωρου πρόκειται να γίνει μανούλα. Παρά το γεγονός ότι εκείνη κρατά χαμηλό προφίλ οι πηγές αυτές έχουν επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της στο E!News.

Η Rachel και ο Jamie είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2016 και φαίνεται πως πλέον ήρθε η ώρα να γίνουν γονείς. Η 39χρονη ηθοποιός μιλά πολύ σπάνια για τις σχέσεις της και γι’ αυτό δεν την βλέπουμε και πολύ συχνά. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Game Night εχθές το βράδυ, κάτι που έκανε ακόμη πιο έντονες τις φήμες της εγκυμοσύνης. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού, πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβρη σε μία πρεμιέρα στο Τορόντο.

Τα ξένα μέσα έχουν επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο της για ένα σχόλιο και αναμένουμε την απάντηση. Αν η είδηση είναι αληθινή, τότε δεν έχουμε παρά να την συγχαρούμε.

Διάβασε ακόμη:

Είδηση… βόμβα: Ο Brad Pitt έστελνε ερωτικά ραβασάκια στην Jennifer