H συνάντηση Θάνου Πετρέλη - Καλομοίρας στην Αμερική

H συνάντηση Θάνου Πετρέλη - Καλομοίρας στην Αμερική

Συναντήθηκαν στην Αμερική τα δύο καλά φιλαράκια. Πετρέλης και Καλομοίρα ήταν καλεσμένοι  σε γνωστό Ινστιτούτο ομογενών.

Σε γνωστό γκαλά στη Νέα Υόρκη λοιπόν βρέθηκαν ο Θάνος Πετρέλης και η Καλομοίρα και το Queen.gr σας δείχνει φωτογραφίες από αυτό το κοσμικό γεγονός που έγινε πριν περίπου τρείς μήνες. Οι δυο τους δέχτηκαν μια τιμητική πρόταση του Ινστιτούτου Ελληνικών Υποτροφιών της Αμερικής και βρέθηκαν στο ετήσιο Γκαλά του οργανισμού.

Η Καλομοίρα έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά με την κομψή εμφάνισή της, τον αυθορμητισμό της και το χαρούμενο χαρακτήρα της. Μαζί της ήταν ο Θάνος Πετρέλης που αυτήν την περίοδο έκανε πετυχημένες συναυλίες στην Αμερική και ηχογράφησε και το νέο του τραγούδι που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ονομάζεται «Πoια να συγκριθεί μαζί σου;».

Όσο για το γκαλά, είχε μοναδικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για να εξακολουθήσει η εκπαίδευση της ελληνικής γλώσσας σε όσους Έλληνες ομογενείς το επιθυμούν. Εκεί βρέθηκαν και ο John Aniston πατέρας της διάσημης Jennifer, αλλά και η βραβευμένη με Oscar Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Olympia Dukakis. Η Καλομοίρα διασκέδασε πολύ και χάρηκε που βρέθηκε εκεί με τις παλιές της φίλες και συμμαθήτριες. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία από τα backstage στο twitter της, όπου έλεγε πόσο όμορφη ήταν η βραδιά και πόσο χάρηκε που είδε τον Θάνο Πετρέλη που στο παρελθόν ήταν μαζί στην ίδια δισκογραφική εταιρία.