Oι πρωταθλητές της πίστας στα λουλούδια. Ποιο νυχτερινό σχήμα πρωταγωνιστεί;

Oι πρωταθλητές της πίστας στα λουλούδια. Ποιο νυχτερινό σχήμα πρωταγωνιστεί;

Κάναμε έρευνα και σήμερα στο  Queen.gr σας παρουσιάζουμε ποιος καλλιτέχνης είναι ο πρωταθλητής των λουλουδιών. Ποιο νυχτερινό σχήμα παρά την οικονομική κρίση έχει μεγάλη αύξηση στα πανέρια των λουλουδιών.

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η διασκέδαση παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας καλά κρατεί. Τα μεροκάματα των καλλιτεχνών έπεσαν, οι μέρες που λειτουργούν τα μαγαζιά είναι πλέον μόλις τρείς με το ζόρι και αυτό που αναζητεί ο κάθε επιχειρηματίας είναι να κερδίζει όσο το δυνατό περισσότερα λουλούδια ο καλλιτέχνης του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio κατακτά το χρυσό μετάλλιο μαζί με τους Μαρτάκη- Φουρέιρα και το Σάββατο που μας πέρασε περίπου 3000 χιλιάδες δίσκοι πετάχτηκαν πάνω στην πίστα. Σε απόσταση αναπνοής ο Νίκος Βέρτης στο FANTASIA LIVE που αν και ξεκίνησε πριν δυο εβδομάδες κατάφερε να έχει μεγάλο αριθμό από γαρύφαλλα. Μαζί με τον Νίκο Βέρτη είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Στέφανος Δημοσθένους. Ο Σάκης Ρουβάς και η Τάμτα δε τα καταφέρνουν τόσο καλά μιας και το πρόγραμμά τους είναι νεανικό και παραπέμπει σε club. Τα λουλούδια είναι κάπως μειωμένα στο μαγαζί ΘΑΛΑΣΣΑ και ο κύριος Παπαθεοχάρης περιμένει στις 9 Ιουνίου τον Αντώνη Ρέμο να ανεβάσει τα νούμερα του λουλουδοπόλεμου.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, ένα από τα αγαπημένα σχήματα που φέρνουν έσοδα και μάλιστα σημαντικό αριθμό λουλουδιών, είναι το FRANGELIKO με τον Γιώργο Γιαννιά, τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ελεάννα Παπαϊωάννου. Το λαϊκό ρεπερτόριο και η παράδοση που υπάρχει στο συγκεκριμένο μαγαζί φέρνει δεκάδες πανέρια πάνω στην πίστα. Ένα δισκάκι κοστίζει περίπου 50 λεπτά και πωλείται από 7 έως και 10 ευρώ. Μια δεκάδα δηλαδή υπολογίστε ότι αντιστοιχεί σε 70 με 100 ευρώ. Οι καλοί πελάτες βέβαια έχουν προνομιακές τιμές και μην ξεχνάμε ότι σε αρκετά σχήματα υπάρχει μεγάλη φιγούρα με τις κοπέλες να ραίνουν τον καλλιτέχνη με άσπρα και κόκκινα γαρύφαλλα για να δελεάσει τον πελάτη στα πρώτα τραπέζια. Τέλος αξίζει να βάλουμε στην λίστα μας και το κέντρο ΘΕΑ όπου Νίκος Οικονομόπουλος, Νίνο και Πάολα σκίζουν δυο μέρες την εβδομάδα και στις πρώτες μέρες λειτουργίας τους όλο και ανεβαίνουν σε παραγγελίες από λουλούδια. Υπάρχει συγκεκριμένο άτομο που ανά πάσα στιγμή προμηθεύει σε σακούλες σκουπιδιών αυτό το αξεσουάρ που όσο και αν κοστίζει είναι απαραίτητο στην διασκέδασή μας.