Έρχεται το ανατρεπτικό τέλος στο "Νησί"

Έρχεται το ανατρεπτικό τέλος στο "Νησί"

Ένα επεισόδιο που καθήλωσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθήσαμε χθες βράδυ και η ερμηνεία του Γιώργου Μάινα και της Γούλικας Σκαφίδα συγκλόνισε. Τρεις θάνατοι σε ένα σχεδόν διπλό επεισόδιο που ήταν και το προτελευταίο.

Την Δευτέρα που μας έρχεται οι σκηνές, στο τελευταίο επεισόδιο, θα είναι δραματικές. Περνάνε τα χρόνια και βλέπουμε το παιδί της Άννας που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της να μεγαλώνει και να μαθαίνει ότι η μητέρα της δεν είναι η θεία της που την μεγάλωνε. Αυτό αναγκάζει την μικρή Ελπίδα να ψάξει να βρει τον Μανώλη, τον πατέρα της, ο οποίος όλα τα χρόνια ήταν εξαφανισμένος. Η πλοκή θα είναι τόσο γρήγορη που ένα φλας μπακ θα μας θυμίσει όλα όσα είδαμε από το πρώτο επεισόδιο και το τέλος της σειράς θα κρύβει μια πολύ δυνατή στιγμή μια που ο Γιώργης θα πέσει στην θάλασσα και θα κινδυνεύσει να χάσει την ζωή του. Με βάση την ιστορία του βιβλίου ο ταλαιπωρημένος πατέρας πεθαίνει από γηρατειά αλλά στο τρέιλερ βλέπουμε τη σκηνή στην οποία ανήμπορος να κολυμπήσει βρίσκεται στον πάτο της θάλασσας στην Πλάκα.

Δώδεκα δευτερόλεπτα που μας καθήλωσαν βλέποντας χθες το τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο. Η ανατροπή και η αλλαγή στο σενάριο ήρθε τελικά από τον σκηνοθέτη της δραματικής σειράς και το τέλος θα είναι γλυκόπικρο. Το αν θα κάνει νέο ρεκόρ τηλεθέασης -που είναι το 69%- θα το ξέρουμε την Τρίτη το πρωί!