Πότε ξεκινάει γυρίσματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την νέα του εκπομπή; Όλο το ρεπορτάζ στο Queen.gr

Πότε ξεκινάει γυρίσματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την νέα του εκπομπή; Όλο το ρεπορτάζ στο Queen.gr

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε ένα μήνα ξεκινάει γυρίσματα και οι διακοπές που θα κάνει φέτος θα είναι ελάχιστες μιας και τον Οκτώβριο επιστρέφει δυναμικά με μια εκπομπή που θα θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Από την μέρα που υπέγραψε το συμβόλαιό του ηρέμησε και είχε χρόνο να σκεφτεί όλα όσα θα εντάξει στην νέα του εκπομπή. Τα οδοιπορικά που θα κάνει θα θυμίζουν την ταξιδιωτική εκπομπή που όλοι γνωρίζουμε από το παρελθόν, αλλά θα έχει και σύγχρονα πράγματα βάση της κρίσης που υπάρχει σε όλον τον κόσμο. Θ α επισκεφτεί μικρές κοινότητες και χωριά που στην κυριολεξία ο κόσμος δεν έχει να πει ούτε νερό. Θα θελήσει να τους κάνει να γελάσουν, να μας μεταφέρει ήθη και έθιμά τους αλλά και να ακούσουμε την φωνή τους. Από τον Έβρο και την Ξάνθη μέχρι την Κορώνη και την Τρίπολη. Θα οργώσει όλη την Ελλάδα ο «ΑΡΝΙ» και για δύο μήνες περίπου θα φέρει υλικό πολλών ωρών για να ετοιμαστούν οι πρώτες έξι εκπομπές για να υπάρχει stock πριν ξεκινήσουν να προβάλλονται. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για μέρα προβολής, επιθυμεί να είναι Κυριακή βράδυ όπως έκανε για αρκετά χρόνια με το «Πολύ την Κυριακή». Η ανυπομονησία του παρουσιαστή είναι δεδομένη και δε το κρύβει. Θέλει να πιάσει μικρόφωνο, να γελάσει, να τρέξει, να νιώσει λίγο σαν μικρό παιδί.

Το παιχνίδι που παρουσιάζει φέτος ναι μεν ικανοποίησε με τα ποσοστά του αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε 100% ο Γρηγόρης που ξέρουμε . Στατικός μέσα σε ένα στούντιο και περιορισμένος λόγος. Το αντίθετο από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Ένας από τους πρώτους σταθμούς των γυρισμάτων θα είναι η γενέτειρά του η Θεσσαλονίκη και όπως έχει ακουστεί σε ένα από τα επεισόδια θα δούμε και τον Αντώνη Κανάκη να τον ακολουθεί στο ρεπορτάζ . «Όμορφος Κόσμος» θα ονομάζεται η επιστροφή του καλού παιδιού. Το Μεγάλο κανάλι περιμένει πολλά αν και υπάρχει πολύ χαμηλό μπάτζετ. Ποντάρει όμως στην εμπειρία και στον μεγάλο ζήλο του μιας και η πρόταση αυτής της εκπομπής ανήκει καθαρά στον ίδιον!