Και όμως συνέβη: Η star παντρεύτηκε μόλις μία εβδομάδα μετά τον αρραβώνα της

Και όμως συνέβη: Η star παντρεύτηκε μόλις μία εβδομάδα μετά τον αρραβώνα της

Δες το απίστευτο και ρομαντικό στιγμιότυπο στο Instagram account της

Μπορεί αυτό που μόλις διάβασες στον τίτλο να σου φαίνεται πολύ παράξενο, όμως για το Hollywood είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και απλό. Η star παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μίας εβδομάδας αρραβώνα. Ναι, καλά διάβασες. Την μία εβδομάδα η star αρραβωνιάστηκε και την άλλη παντρεύτηκε και ανέβασε στο Instagram account της ένα πολύ γλυκό και ρομαντικό βίντεο.

Ο καλός της, της έκανε μία έκπληξη βάζοντας ένα αεροπλάνο να τραβάει ένα πανό, το οποίο έγραφε το όνομα της και ότι την αγαπάει πολύ. Έξυπνο και ρομαντικό δεν βρίσκεις; Η Kat Von D που έχει γίνει γνωστή για τις συλλογές μακιγιάζ της, αλλά και για τα τατουάζ που κάνει, παντρεύτηκε με τον Leafar Seyer και πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας.


https://www.instagram.com/p/BfMMOm3nUoY

«Σήμερα παντρεύτηκα την αδερφή ψυχή μου, τον δίδυμο του μυαλού μου, τον καλύτερο φίλο μου», έγραψε η Kat Von D στο Instagram account της σε μία ανάρτηση με τον σύντροφο της και πρόσθεσε: «Μαζί στην ζωή και στο θάνατο». Και κάπως έτσι η Kat έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη, αφού μέσα σε δύο εβδομάδες κατάφερε και να αρραβωνιαστεί και να παντρευτεί.

Διάβασε ακόμη:

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Ηλία Βρεττό