Η Αγγελική Δαλιάνη ποζάρει με το μαγιό της στην Κολομβία & μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι

Η Αγγελική Δαλιάνη ποζάρει με το μαγιό της στην Κολομβία & μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι

Πόσο πολύ ζηλέψαμε αυτό το μέρος

Εδώ και μία εβδομάδα η Αγγελική Δαλιάνη και ο σύζυγος της Μάνος Παπαγιάννης απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Κολομβία. Δεν πέρασαν και λίγα τον τελευταίο μήνα είναι η αλήθεια, οπότε μία απόδραση από την καθημερινότητα της πρωτεύουσας την χρειαζόντουσαν.

Το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές μερικούς μήνες νωρίτερα κι εμείς δεν χορταίνουμε να κοιτάζουμε τα stories και τις διάφορες φωτογραφίες που ανεβάζουν οι δύο ηθοποιοί στα accounts τους στο Instagram. Μία από αυτές τις φωτογραφίες είναι και η selfie της Αγγελικής Δαλιάνη στο προφίλ της, στην οποία και φοράει μόνο το μαύρο μπικίνι της.

Το εξωτικό φόντο με την αιώρα και τους φοίνικες μας ταξίδεψε μαζί της στα Rosario Islands όπου και βρίσκεται η ηθοποιός και αποφασίσαμε πως δεν θέλουμε άλλο κρύο και χειμώνα, αλλά μόνο αμμουδιές και καταγάλανα νερά. Τρεις μήνες μας χωρίζουν όμως από το καλοκαιράκι. Μέχρι τότε κάνε υπομονή και μείνε συντονισμένη στο account της Αγγελικής για περισσότερες εξωτικές φωτογραφίες.

Δες την φωτογραφία της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το νέο μήνυμα του Μάνου Παπαγιάννη μετά την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου