Oops! Είναι η κίνηση αυτή το μεγαλύτερο φάουλ του πρίγκιπα Harry;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Είναι η κίνηση αυτή το μεγαλύτερο φάουλ του πρίγκιπα Harry;

Τι έχει άραγε να πει γι’ αυτό η Meghan Markle;

Όπως ήδη γνωρίζεις εδώ και μερικούς μήνες, τον Μάϊο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και μπορεί να σου ακούγεται κάπως μακρινό, όμως η μέρα αυτή θα έρθει πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεσαι. Φυσικά όλη η αφρόκρεμα του Λονδίνου θα είναι καλεσμένη στον γάμο της χρονιάς και εμείς ανυπομονούμε για την μεγάλη στιγμή.

Και μιας και αναφερθήκαμε στους καλεσμένους, έχει γίνει γνωστή μία είδηση η οποία ομολογουμένως μας ξάφνιασε και την θεωρήσαμε και φάουλ εκ μέρους του πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες ο μέλλοντας γαμπρός έχει προσκαλέσει στον γάμο του τις πρώην συντρόφους του Chelsy Davy και Cressida Bonas.

4987FB5E00000578 5428617 image a 6 1519423252196

Και μπορεί οποιαδήποτε άλλη νύφη να μην αντιδρούσε και πολύ θετικά με όλο αυτό -ποια θα ήθελε την πρώην του συζύγου της στον γάμο της άλλωστε- η Meghan Markle όμως έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να ενοχληθεί από κάτι μικρότητες σαν και αυτή. Ο Harry έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις και με τα δύο κορίτσια, οπότε θεώρησε καλή ιδέα να τις προσκαλέσει. Και αφού η Meghan δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό, εμάς μας περισσεύει.

Διάβασε ακόμη:

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έπεσαν θύματα τρομοκρατικής επίθεσης