Ο γείτονας της Jennifer Aniston και η δήλωση φωτιά για το διαζύγιο της με τον Justin Theroux

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γείτονας της Jennifer Aniston και η δήλωση φωτιά για το διαζύγιο της με τον Justin Theroux

Ο ενοχλητικός γείτονας ξαναχτύπησε

Ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston είναι γνωστό πως όσο ήταν μαζί είχαν πολλά προβλήματα με τον γείτονα τους, με τον οποίο μάλιστα είχαν έρθει και αρκετές φορές σε ρήξη. Μετά τον χωρισμό τους όμως κι ενώ κανείς θα περίμενε πως δεν θα υπάρξει πια πρόβλημα μαζί του, εκείνος κάνει νέες δηλώσεις φωτιά οι οποίες φέρνουν τα πάνω κάτω στο διαζύγιο της Jen με τον ηθοποιό.

Ο Norman Resnicow δεν φτάνει που έκανε δύσκολη τη ζωή της Jennifer Aniston στη Νέα Υόρκη, όσο εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη, έκανε τώρα κάποιες δηλώσεις στο TMZ οι οποίες όμως δεν έμειναν αναπάντητες. Ο εκπρόσωπος του Justin απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις, βάζοντας τον ενοχλητικό γείτονα στην θέση του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, εκείνος ανέφερε πως στεναχωριέται πολύ για την Jennifer και όσα εκείνη τράβηξε στην Νέα Υόρκη. Πιστεύει πως ο Justin προσπάθησε να την αναγκάσει να αγαπήσει αυτό το διαμέρισμα και στην συνέχεια που είδε ότι δεν της άρεσε την «παγίδευσε» αναγκάζοντας την να μένει σε αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα. «Όλοι ξέρουν πως η Jennifer μισούσε αυτό το μέρος», ανέφερε ο Norman.

Και κάπου εδώ έρχεται ο εκπρόσωπος του Justin για να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτήν την παραφιλολογία. «Τα περίεργα αυτά σχόλια του Resnicow θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα εάν είχε γνωρίσει την Jennifer ή διέμενε κι εκείνος στο διαμέρισμα μαζί με το ζευγάρι. Από την στιγμή που δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα από τα δύο οι ισχυρισμοί του είναι αβάσιμοι».

Διάβασε ακόμη:

Επιτέλους η αλήθεια: Είναι τελικά ο Brad η αιτία για το διαζύγιο Aniston-Theroux;