Κι όμως αυτή η επανασύνδεση είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως αυτή η επανασύνδεση είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις

Όσο και αν δεν μπορείς να το πιστέψεις

Το διάσημο ζευγάρι έχει χωρισμένο πάνω από έναν χρόνο και αφού ο star χώρισε και με την τελευταία του σχέση μόλις πριν από τέσσερις μήνες, φαίνεται πως είναι έτοιμος για να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στη ζωή του, αυτό της επανασύνδεσης με την πρώην του. Και γιατί όχι θα σου πούμε, όταν και η προηγούμενη σχέση του έχει ακολουθήσει τον ίδιο ακριβώς δρόμο;

Η πραγματική αγάπη λένε άλλωστε δεν ξεθωριάζει και δεν πεθαίνει ποτέ. Επομένως γιατί κι εκείνος να μην τα ξαναβρεί με τον έρωτα της ζωής του; Το κορίτσι που ίσως να ερωτεύτηκε πραγματικά και να το άφησε από πείσμα. Ο λόγος για τον The Weeknd και την Bella Hadid που τους θέλουν να βαδίζουν στον δρόμο της επανασύνδεσης, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους.

«Οι δύο stars έχουν κρατήσει επαφή και μιλάνε ακόμη αρκετά συχνά και είναι θέμα χρόνου να καταλήξουν και πάλι μαζί», αναφέρει μία πηγή στο Us Weekly. Μην βιαστείς όμως να τους κάνεις ήδη ζευγάρι, μιας και τόσο η Bella, όσο και ο Weeknd πάνε τα πράγματα ανάμεσα τους αρκετά αργά, έτσι ώστε να σιγουρευτούν πως θέλουν πράγματι να είναι και πάλι μαζί. Παράξενο μοιάζει, αν σκεφτείς πόσο είχαμε λατρέψει το δίδυμο The Weeknd-Selena Gomez.

Εσύ τι πιστεύεις; Οι δύο stars θα είναι και πάλι μαζί;