Η Kylie Jenner μόλις απέκτησε ένα πανάκριβο δώρο και σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner μόλις απέκτησε ένα πανάκριβο δώρο και σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σου

Ο Travis Scott έδωσε τον καλύτερο του εαυτό

Μπορεί λίγο καιρό πριν γεννήσει η Kylie Jenner να ακούγονταν διάφορα για την σχέση της με τον Travis Scott, αλλά και για τον ίδιο τον rapper, που δεν κρύβουμε μας είχαν προβληματίσει αρκετά. Θα ήταν άδικο και κρίμα να υπάρχει κρίση στην σχέση τους λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Λίγες ημέρες μετά την γέννα ωστόσο, το ζευγάρι μας διαβεβαίωσε πως τα πράγματα είναι απόλυτα καλά μεταξύ τους και οι ίδιοι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς. Πριν από δύο ημέρες μάλιστα έκαναν και μία κοινή εμφάνιση όταν και απαθανατίστηκαν να πηγαίνουν για μεσημεριανό γεύμα. Ωστόσο άλλη ήταν η κίνηση του Travis που «θάμπωσε» την Kylie -και εμάς εντάξει-.

49910BAB00000578 0 image a 27 1519526331411

Η 20χρονη reality star τρεις εβδομάδες μετά την γέννηση της κόρης της δέχθηκε ένα πανάκριβο δώρο από τον σύντροφο της και αν ξέρεις λίγο την Kylie και τα δώρα που συνήθως της κάνουν, ίσως να έχεις ήδη καταλάβει τι της πήρε. Η star μας έδειξε το δώρο της μέσα από το Instagram account της, το οποίο έλαμπε κάτω από τον καλιφορνέζικο ήλιο και όχι δεν ήταν μονόπετρο.

Μία μαύρη Ferrari πήρε ο Travis στην Kylie, η οποία στα stories της στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι δική της. Η αξία της υπολογίζεται γύρω στα 1,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο είναι και limited edition, αφού έχουν βγει μόνο 500 κομμάτια. Δεν λέμε πολύ καλή κίνηση του Travis, ωστόσο να αναφέρουμε πως η Kylie είναι συνηθισμένη στα αυτοκίνητα, αφού και ο Tyga στα 18α και 19α γενέθλια της της είχε πάρει μία Ferrari και μία Mercedes Maybach αντίστοιχα.

4993206D00000578 5432809 Ultra expensive Decked out with crimson red seating and streamli a 70 1519571529529

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτό είναι το σώμα της Kylie Jenner τρεις εβδομάδες μετά την γέννα