Η Chrissy Teigen μιλά ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη

Η Chrissy Teigen μιλά ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η σταρ μιλά για τις δύσκολες στιγμές μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της.

Η Chrissy Teigen, που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, βρέθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε συνέδριο στο Los Angeles, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλόχειο κατάθλιψη που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση της κόρης της, Luna.


https://www.instagram.com/p/BfhzoI5n8bQ/

«Αν ανησυχώ γι’ αυτό τώρα που περιμένω το δεύτερο παιδί μου; Φυσικά. Αλλά ξέρω επίσης πως, αν συμβεί, όταν συμβεί, είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω. Έχω τους ιδανικούς ανθρώπους γύρω μου για να με βοηθήσουν. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχεις στο πλευρό σου την περίοδο μετά τη γέννα είναι πολύ σημαντικοί» είπε η 32χρονη star.


https://www.instagram.com/p/BeMp6L-nU76/

Η Teigen, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Απρίλιο του 2016, αποκάλυψε σχετικά με εκείνη την περίοδο: «Δεν ήξερα ότι υπέφερα από επιλόχειο κατάθλιψη. Ήξερα ότι έχω μια υπέροχη ζωή, έναν υπέροχο σύζυγο και την οικογένειά μου, και πως μπορούσα να έχω ό,τι χρειαστώ, αλλά παράλληλα ήξερα ότι, προσωπικά, δεν ένιωθα χαρούμενη. Δεν φαντάστηκα όμως ότι αυτό ήταν όντως πρόβλημα και ότι κάτι πήγαινε στραβά, γιατί απλώς υπέθεσα πως έτσι νιώθουν όλες γυναίκες μετά τη γέννα».

Δες ακόμα: "Το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και το άλλο με τον Τοτό… "- από τη Δέσποινα Καμπούρη