Αυτό είναι το απόλυτο κορμί στο Hollywood και δεν θα πιστεύεις με ποιον είναι σε σχέση

Αυτό είναι το απόλυτο κορμί στο Hollywood και δεν θα πιστεύεις με ποιον είναι σε σχέση

Και πλέον κάνουν διακοπές όλοι μαζί

Δύο μήνες έχουν περάσει σχεδόν από τότε που ο διάσημος ηθοποιός απαθανατίστηκε με την νέα του σύντροφο και από αυτά τα λίγα που έχουμε καταλάβει, τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ μεταξύ τους. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Costa Rica να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα και με τα παιδιά του διάσημου ηθοποιού να είναι παρόντα.

Απ’ ό,τι φαίνεται οι δύο γιοι του star έχουν δώσει την έγκριση στον μπαμπά τους και την 26χρονη καλλονή και πλέον ζουν σαν μία οικογένεια. Και κάπου εδώ θέλουμε να σταθούμε στις φωτογραφίες της νεαρής συντρόφου του ηθοποιού, η οποία μόλις αποφασίσαμε πως έχει άψογο κορμί. Ίσως και το ποιο ωραίο και φυσιολογικό σώμα που έχουμε δει ως τώρα στο Hollywood.

Ήταν αρχές Γενάρη όταν είδαμε τον Liev Schreiber παρέα με την Taylor Neisen, όμως δεν ξέραμε πως κάτω από τα χοντρά ρούχα που φορούσε τότε κρυβόταν αυτό το απίστευτο σώμα. Η 26χρονη έχει στεφθεί στο παρελθόν με τον τίτλο Miss South Dakota και τώρα που την παρατηρούμε καταλαβαίνουμε πολύ καλά το γιατί. Ο 50χρονος ηθοποιός με την σύντροφο και τους δυο γιους του απόλαυσαν μία μέρα στην παραλία, παίζοντας διάφορα παιχνίδια στο νερό, τόσο μόνοι τους, όσο και όλοι μαζί.

499CEC2700000578 0 Beach babe This weekend Liev Schreiber and girlfriend Taylor Nei a 42 1519688215647

Ο Liev χώρισε με την σύζυγο του Naomi Watts τον Οκτώβρη του 2016 και από τότε δεν τους έχουμε δει ξανά μαζί. Αντιθέτως με την Taylor φαίνεται να περνάει πολύ καλά και να έχουν και αρκετή χημεία. Δεν είναι και λίγο άλλωστε που τα παιδιά του έχουν δώσει την έγκριση τους.

Δες στην gallery παρακάτω φωτογραφίες της 26χρονης με το μπικίνι της και πες μας έχεις δει καλύτερο σώμα από αυτό;

Διάβασε ακόμη:

Η Amal Clooney σε μία αρκετά αλλόκοτη εμφάνιση