Η Natalie Portman άλλαξε τα μαλλιά της και δεν είναι πια όπως την ήξερες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Natalie Portman άλλαξε τα μαλλιά της και δεν είναι πια όπως την ήξερες

Και ομολογούμε πως η αλλαγή αυτή της πάει πολύ

Η Natalie Portman πριν από έναν χρόνο έγινε μαμά για δεύτερη φορά –έφερε στον κόσμο την μικρή Amalia Millepied- και μόλις πριν από λίγο καιρό άρχισε και πάλι να κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις. Πότε με την κόρη της, πότε χωρίς η 36χρονη ηθοποιός κάνει βόλτες στους δρόμους του Manhattan κι εμείς απλά την απολαμβάνουμε. Μάλιστα στην τελευταία από αυτές σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε.

Βλέπεις η ηθοποιός έχει αλλάξει hair look και δεν είναι πια όπως την θυμάσαι. Η Natalie πρωταγωνιστεί στην ταινία Vox Lux και για τις ανάγκες των γυρισμάτων έκοψε τα μαλλιά της σε μία κουπ που σίγουρα δεν περίμενες. Όχι δεν είναι ούτε καρέ, ούτε κάποιο bob κούρεμα.

Η 36χρονη ηθοποιός υιοθέτησε για τις ανάγκες των γυρισμάτων ένα pixie hair look, το οποίο θεωρούμε ότι αναδείκνυε πολύ όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε στο Manhattan με ένα πολύ rock ντύσιμο γενικότερα, το οποίο μας άρεσε πολύ. Φαρδύ τζιν παντελόνι, μπότες, μαύρο μακρύ μπουφάν και ένα ιδιαίτερο χτένισμα στα μαλλιά της επέλεξε γι’ αυτήν την βόλτα η Natalie και ήταν η πρώτη φορά που απαθανατίστηκε σαν Celeste (ο ρόλος της στη νέα ταινία).

49A220F600000578 0 image m 32 1519762150031

Να σημειώσουμε επίσης πως μαζί της πρωταγωνιστούν επίσης ο Jude Law και η Raffey Cassidy.

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το απίστευτο ερωτικό τρίγωνο του Hollywood το οποίο σίγουρα δε γνώριζες