Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού της ή είναι η ιδέα μας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού της ή είναι η ιδέα μας;

Σύντομα θα ξέρουμε όλη την αλήθεια

Μπορεί η Khloe Kardashian να μην έχει βγει ακόμη να ανακοινώσει επίσημα το φύλο του μωρού που περιμένει, όμως οι απόψεις γύρω από αυτό το θέμα διίστανται εδώ και αρκετό καιρό. Ενώ πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν –οι περισσότεροι βασικά- πως η reality star περιμένει αγοράκι, εκεί φάνηκε να διαψεύδει τις φήμες με το baby shower πάρτι που έκανε όπου και κυριαρχούσε το ροζ χρώμα.

Ωστόσο και αυτό πάλι δεν είναι επιβεβαιωμένο. Κι ενώ ο καιρός περνάει και η κοιλίτσα της μεγαλώνει όλο και πιο πολύ, τόσο εντείνεται και η αγωνία για το φύλο του νέου και τελευταίου -για φέτος- μέλους της οικογένειας Kardashian. Και ξαφνικά, όσο εμείς μέναμε με την αγωνία η Khloe κοινοποίησε μία ακόμη φωτογραφία, η οποία την θέλει να επιβεβαιώνει πως περιμένει κοριτσάκι.

Ανάμεσα σε κάποιες λήψεις με την φουσκωμένη κοιλίτσα της από τον όγδοο μήνα η Khloe, ανέβασε και μία φωτογραφία με ένα τεράστιο μπουκέτο τριαντάφυλλα χρώματος ροζ…φυσικά. Άλλο ένα στοιχείο από την τηλεπερσόνα που την θέλει να μας λέει εμμέσως πλην σαφώς πως περιμένει κοριτσάκι.

Μην ανησυχείς όμως και μην αγχώνεσαι άλλο γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε πια όλη την αλήθεια. Στο trailer για το επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians αυτής της Κυριακής, η Khloe λέει στις αδερφές της το φύλο του μωρού της και η Kourtney δηλώνει σοκαρισμένη. Λες πράγματι να περιμένει κοριτσάκι;

Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το supermodel γέννησε πριν 4 μήνες και στην πρώτη επίσημη έξοδο μας αφήνει άφωνες με το κορμί της