Katy Perry-Orlando Bloom: Η επίσημη επιβεβαίωση πως το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katy Perry-Orlando Bloom: Η επίσημη επιβεβαίωση πως το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της Katy Perry με τον Orlando Bloom από πρόσφατη απόδραση τους στις Μαλδίβες, κάνοντας φυσικά τους πάντες να πιστεύουν πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Και αυτό τελικά δεν ήταν καθόλου φήμες, αφού η σχέση είναι και πάλι ζωντανή και με την «βούλα». Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν άντεξαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον, αφού σε λιγότερο από έναν χρόνο από τον χωρισμό τους είναι και πάλι μαζί.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom μετά τις εξωτικές Μαλδίβες κάνουν μαζί διακοπές στην Πράγα επιβεβαιώνοντας έτσι την επανασύνδεση τους. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της πρόσφατα είχε αναφέρει πως θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και απ’ ό,τι φαίνεται είχε ήδη βρει τον εκλεκτό που θα κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.

Οι δύο stars φαίνεται πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την προθυμία τους να είναι και πάλι μαζί μετά τον απρόσμενο και άδοξο χωρισμό τους. Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν μάλιστα δείχνουν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και τελικά πολύ ταιριαστοί.

Λες να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας;

Δες τις φωτογραφίες του στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το ξέσπασμα της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της