Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφίζεται γυμνό και επιβεβαιώνει την σχέση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφίζεται γυμνό και επιβεβαιώνει την σχέση του

Και ναι, είναι το πιο sexy ζευγάρι στο Hollywood

Το διάσημο ζευγάρι είναι το επίκεντρο των συζητήσεων εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως επιτέλους επιβεβαιώνεται για το αν είναι μαζί ή όχι. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν για το Βρετανικό GQ (τεύχος Απριλίου) επιβεβαιώνοντας έτσι πως όχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά και πολύ ερωτευμένοι.

Ο λόγος για τη Naomi Campbell και τον rapper Skepta, οι οποίοι πόζαραν για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού πιο sexy από κάθε άλλη φορά, αφού φωτογραφήθηκαν γυμνοί και αγκαλιά, με τον κούκλο νεαρό να φιλάει το supermodel. Η 47χρονη καλλονή και ο σύντροφος της είναι το νέο και super sexy ζευγάρι του Hollywood και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Η Naomi «τρέλανε» τους fans της ανεβάζοντας ένα teaser από την φωτογράφιση το βράδυ της Τετάρτης, πριν κυκλοφορήσει ολόκληρη η νέα έκδοση του περιοδικού. Το supermodel ανέβασε στο Instagram account της μία από τις φωτογραφίες τους, στην οποία ήταν topless και με κομμένα κεφάλια, κάνοντας όλους τους fans τους να αναρωτιούνται αν είναι πράγματι αυτοί.

Οι fans φυσικά ξετρελάθηκαν και δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν. «Η Naomi και ο Skepta είναι όλα όσα χρειαζόμασταν», έγραψε ένας από αυτούς. Ας μην πούμε όμως άλλα και ας απολαύσουμε το νέο και sexy αυτό ζευγάρι.

Δες την φωτογραφία τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Oscars Best Dressed: Οι καλύτερες εμφανίσεις στην σύγχρονη ιστορία του θεσμού