Μόλις ήρθε η διάψευση: Κανένας χωρισμός για την Kendall Jenner

Μόλις ήρθε η διάψευση: Κανένας χωρισμός για την Kendall Jenner

Το supermodel και ο σύντροφος της είναι ακόμη μαζί

Πριν από μερικές ημέρες διαβάσαμε πως η Kendall Jenner όχι μόνο έχει χωρίσει με τον σύντροφο της, Blake Griffin, αλλά κυκλοφορεί ήδη και με καινούργιο σύντροφο. Βλέπεις ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στο Nobu στο Malibu, να οδηγεί έχοντας για παρέα έναν μελαχρινό άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, που σίγουρα δεν ήταν ο μπασκετμπολίστας. Όπως καταλαβαίνεις όλοι πίστεψαν πως το supermodel έχει χωρίσει.

Ένα συμπέρασμα που δεν ήταν και πολύ δύσκολο να βγει μετά την τελευταία της εμφάνιση με τον άγνωστο αυτόν νεαρό. Βλέπεις έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί με τον Blake από τότε που εκείνος έγινε ανταλλαγή από την ομάδα του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το διάσημο ζευγάρι δεν έχει χωρίσει και είναι ακόμη μαζί.

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο Αμερικανικό People αναφέρουν πως μπορεί το ζευγάρι να έχει παγώσει τα πράγματα μεταξύ τους λόγω της απόστασης, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι χωρισμένοι. Όλες οι υπόλοιπες φήμες που κυκλοφορούν και μιλάνε για χωρισμό είναι πέρα για πέρα αναληθής.

Η Kendall Jenner και ο Blake Griffin είναι ακόμη μαζί και φουλ ερωτευμένοι. Μπορεί η απόσταση μεταξύ τους να δυσκολεύει κάπως τα πράγματα, όμως και οι δύο προσπαθούν να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανή την φλόγα της σχέσης τους. Όπως καταλαβαίνεις, οποιαδήποτε φήμη περί χωρισμού δεν ισχύει.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian είναι πιο κορμάρα από ποτέ ή είναι απλώς η ιδέα μας;