Η Καλομοίρα κάνει γυμναστική με τον πιο περίεργο και παράδοξο τρόπο

Η Καλομοίρα κάνει γυμναστική με τον πιο περίεργο και παράδοξο τρόπο

Είναι όμως πολύ έξυπνος και ίσως βολικός

Η Καλομοίρα, το κορίτσι αυτό που λατρέψαμε μέσα από το reality μουσικής Fame Story, πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι και μαμά τριών πανέμορφων και γλυκύτατων παιδιών. Τα δίδυμα αγοράκια της ο Νίκος και ο Δημήτρης και η μικρότερη Αναστασία-Καλομοίρα, έχουν ομορφύνει την ζωή της τραγουδίστριας, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στην Νέα Υόρκη με την οικογένεια της.

Μπορεί για έναν χειμώνα να την είχαμε κοντά μας στην Ελλάδα και να απολαμβάναμε την τρέλα της και τα υπέροχα σπαστά ελληνικά της, πλέον όμως έχει επιστρέψει και πάλι στη βάση της και την βλέπουμε μέσα από τα social media της. Η Καλομοίρα λατρεύει να ανεβάζει στο Instagram της στιγμές από την καθημερινότητα της με την οικογένεια της, εχθές όμως κοινοποίησε κάτι πολύ διαφορετικό απ’ ότι συνήθως.

Ούτε μαγείρευε κάποιο φαγητό, ούτε τάιζε την μικρή της κόρη. Αντιθέτως ανέβασε ένα story, στο οποίο έκανε ασκήσεις γυμναστικής κι εκεί ακριβώς εστιάσαμε. Όπως η ίδια έγραψε προσπαθεί να χάσει περίπου δυόμισι κιλά και η άσκηση που έκανε ήταν αρκετά πρωτότυπη. Η νεαρή τραγουδίστρια έπρεπε να σηκώσει κάποιο συγκεκριμένο βάρος στην άσκηση αυτή, οπότε αντί να χρησιμοποιήσει τα βαράκια της, χρησιμοποίησε κάτι πιο πρακτικό…και έμψυχο.

Η μικρή Αναστασία-Καλομοίρα βοήθησε την μαμά της στην άσκηση, η οποία δεν καταλάβαινε και πολύ καλά τι γινόταν, αφού γελούσε συνεχώς.

Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω και εμπνεύσου για την επόμενη άσκηση σου.

Διάβασε ακόμη:

Η sexy φωτογραφία της Βίκυ Καγιά και το απίστευτο σχόλιο του συζύγου της