Η Jennifer Lawrence θυμάται την οντισιόν της για τον ρόλο της Bella στο Twilight

Η Jennifer Lawrence θυμάται την οντισιόν της για τον ρόλο της Bella στο Twilight

Πώς θα ήταν άραγε ως ζευγάρι με τον Robert Pattinson;

Πολύ πριν γίνει διάσημη χάρη στον ρόλο της Katniss Everdeen στους «Αγώνες Πείνας», η Jennifer Lawrence είχε κάνει οντισιόν για να συμμετάσχει σε μια άλλη τριλογία που έσπασε το Box Office, το «Twilight».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Howard Stern αυτή την εβδομάδα, η 27χρονη ηθοποιός εξήγησε πως είχε περάσει από κάστινγκ για να υποδυθεί τη Bella Swan, ρόλο που τελικά πήρε η Kristen Stewart.

twilight

«Δεν ήξερα περί τίνος επρόκειτο. Απλώς σου δίνουν μερικές σελίδες (τη μέρα που πας στην οντισιόν) και σου λένε να πεις τις συγκεκριμένες ατάκες. Και μετά, όταν αργότερα κατάλαβα για ποια ταινία είχα κάνει κάστινγκ, έπαθα σοκ!».

Η Lawrence είχε αναφερθεί και παλιότερα στον συγκεκριμένο ρόλο που έχασε: Μιλώντας στον Guardian, το 2012, είχε πει: «Θυμάμαι όταν η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους, που έβλεπα την Kristen Stewart να ποζάρει στο κόκκινο χαλί και να την ακολουθούν παντού παπαράτσι. Δεν είχα ιδέα ότι το Twilight θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία. Για εμένα, και φαντάζομαι για την Kristen το ίδιο, ήταν απλώς άλλη μια οντισιόν. Και τελικά αποδείχθηκε πως ήταν για κάτι τόσο τεράστιο!».

Δες ακόμα: Θα σου πάρει περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ερωτευθείς τα τέλεια παπούτσια της Jennifer Lawrence