Η μεγάλη αλλαγή: Οι νέες εμφανίσεις των Jennifer Aniston και Justin Theroux μετά τον χωρισμό τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγάλη αλλαγή: Οι νέες εμφανίσεις των Jennifer Aniston και Justin Theroux μετά τον χωρισμό τους

Πέρασαν κιόλας δύο εβδομάδες

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει ακριβώς, από την ημέρα που η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δυόμισι χρόνια γάμου. Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο για την ηθοποιό, αφού πριν από 13χρόνια χώρισε με τον τότε σύζυγο της, Brad Pitt. Κι ενώ κανείς θα περίμενε να το έχουν πάρει «βαριά» και οι δύο φαίνεται να περνούν πολύ καλά στην μετά-χωρισμό εποχή τους.

Μάλιστα σε περίπτωση που πίστευες πως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια επανασύνδεση, να σου πούμε πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και αυτό γιατί και οι δύο απαθανατίστηκαν σε έξοδο τους, χωρίς να φορούν τη βέρα τους. Ναι, καλά διάβασες. Η μεγάλη αυτή αλλαγή παρατηρήθηκε και στους δύο stars στην πρόσφατη έξοδο τους στη Νέα Υόρκη.

Τόσο η Jennifer Aniston, όσο και ο Justin Theroux απαθανατίστηκαν χωρίς τη βέρα τους και αυτό είναι αν μη τι άλλο μία σημαντική είδηση από μόνη της. Η 49χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε να φεύγει από το σπίτι της φίλης της Courteney Cox, στο Beverly Hills και εκτός του ότι φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη δεν φάνηκε πουθενά στο αριστερό της χέρι η βέρα της.


https://www.instagram.com/p/BfyXAHkADIy

Το ίδιο ισχύει και για τον Justin Theroux, ο οποίος εθεάθη το απόγευμα της Τετάρτης να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς επίσης να φορά την βέρα του. Όπως καταλαβαίνεις, μετά και από αυτήν την κίνηση ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός και σίγουρα δεν υπάρχει γυρισμός.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω:

Διάβασε ακόμη:

Η Jennifer Aniston, η απομόνωση στο σπίτι και η «συντροφιά» της μετά το διαζύγιο

H Rihanna ΔΕΝ αδυνάτισε: Οι νέες της φωτογραφίες με μαγιό που κάνουν το γύρο του κόσμου