Κορμί ετών 51! Η star κάνει yoga και η φωτογραφία της «τρελαίνει» το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κορμί ετών 51! Η star κάνει yoga και η φωτογραφία της «τρελαίνει» το Instagram

Είναι απίστευτο το πόσο άψογες αναλογίες έχει

Η μεγάλη βραδιά των Oscar πλησιάζει και η διάσημη ηθοποιός -που έχει ήδη στην κατοχή της ένα χρυσό αγαλματίδιο- ετοιμάζεται πυρετωδώς για την λαμπερή απονομή. Μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως η ηλικία δεν σχετίζεται με την εμφάνιση και το σώμα που μπορεί να έχει μία γυναίκα και κάπως έτσι αυτήν τη φορά μας έβαλε τα γυαλιά. Μπορεί να μην μας έχει αποκαλύψει ακόμη αν θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων, μετά από τέτοιες ασκήσεις όμως και με αυτό σώμα, η αλήθεια είναι πως θέλουμε πολύ να τη δούμε στο κόκκινο χαλί.

Μέχρι τότε απλά θα απολαύσουμε την Halle Berry σε αυτήν την εκπληκτική yoga pose, η οποία όχι μόνο φαίνεται δύσκολη, αλλά αναδεικνύει υπέροχα και το καλλίγραμμο κορμί της. Η 51χρονη ηθοποιός φαίνεται πως είναι λάτρης του συγκεκριμένου είδους εκγύμνασης και όπως η ίδια έγραψε η άσκηση της φωτογραφίας είναι από τις αγαπημένες της γιατί τεντώνει και ανακουφίζει το χαμηλότερο μέρος της σπονδυλικής στήλης και τα πόδια.

Μάλιστα αστειεύτηκε και με το ύψος της -δεν είναι και πρώτο μπόι άλλωστε- γράφοντας πως μετά από την άσκηση αυτήν, νιώθει 5 εκατοστά πιο ψηλή. Η Halle Berry ανέφερε επίσης πως της αρέσει πολύ αυτό το είδος γυμναστικής και οποιοδήποτε άλλο την κάνει να νιώθει άνετη, να ξεσπάει και βελτιώνει το σώμα και την υγεία της.

Αν θες κι εσύ να ακολουθήσεις τα βήματα (ή και μόνο ένα από αυτά) της Halle Berry για όμορφο και υγιές σώμα δεν έχεις παρά να γραφτείς στο κοντινότερο γυμναστήριο της γειτονιάς σου ή να αρχίσεις και μία διατροφή με κετόνες όπως η ηθοποιός. Μην ξεχνάς, το καλοκαίρι είναι κοντά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το καυτό φιλί του τραγουδιστή που πρόδωσε την νέα του σχέση και κάνει τον γύρο του διαδικτύου