Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Leonardo DiCaprio με την διάσημη ηθοποιό, αποκλείεται να είναι μόνο φιλικά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Leonardo DiCaprio με την διάσημη ηθοποιό, αποκλείεται να είναι μόνο φιλικά

Πολύ θα θέλαμε να είναι και κάτι παραπάνω

Μερικές ώρες απομένουν μόνο για την μεγάλη βραδιά των Oscar και οι εορτασμοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν ήδη ξεκινήσει με τα pre-parties και τα γεύματα συντελεστών, ηθοποιών κ.ο.κ. Σε ένα από αυτά τα πάρτι του Σαββάτου έδωσε το παρών και ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος όμως απαθανατίστηκε σε κάποια τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστή ηθοποιό, τα οποία εμείς δεν θα λέγαμε και τόσο φιλικά.

Οι πληροφορίες βέβαια αναφέρουν πως είναι μόνο φίλοι, ωστόσο εμείς η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα στην Emma Watson και τον Leonardo DiCaprio. Προσφάτως -σχετικά- χωρισμένη η μία, ελεύθερος αρκετό καιρό τώρα ο άλλος, σίγουρα θα έκαναν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την νεαρή ηθοποιό και τον Leonardo στο West Hollywood και στο Calif να αγκαλιάζονται τρυφερά -προφανώς κάποια ενθαρρυντική κίνηση- και ο κόσμος αμέσως άρχισε να βάζει διάφορα στο μυαλό του. Όπως το γεγονός ότι θα μπορούσαν να είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν. Όπως και να ‘χει επειδή δεν έχουμε δει το όνομά της ανάμεσα σε αυτούς που θα δώσουν κάποιο βραβείο, θα θέλαμε πολύ να τη δούμε σε κάποιο από τα πάρτι της συνέχειας και κατά προτίμηση μαζί με τον Leo.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Οι δύο πιο sexy άντρες του Hollywood πρωταγωνιστούν μαζί σε ταινία και το διαδίκτυο τρελαίνεται

Χρυσά Βατόμουρα 2018: Μαντεύεις ποια ταινία ήταν η χειρότερη της χρονιάς;