Επιτέλους συμβαίνει! Η Meghan Markle κάνει την πρώτη της εμφάνιση παρέα με την βασίλισσα Ελισάβετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους συμβαίνει! Η Meghan Markle κάνει την πρώτη της εμφάνιση παρέα με την βασίλισσα Ελισάβετ

Η μόνη εμφάνιση που περιμέναμε καιρό τώρα

Η φετινή χρονιά έχει γίνει για την Meghan Markle, η χρονιά με όλες τις «πρώτες φορές» της. Πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση με τον Harry μετά τον αρραβώνα τους, πρώτη εμφάνιση στην «Fab Four» πριν από λίγες ημέρες και τώρα η πρώτη εμφάνιση της σε event παρέα με το σημαντικότερο μέλος της οικογένειας, την βασίλισσα Ελισάβετ.

Δύο μήνες πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan θα συνοδέψει τον αρραβωνιαστικό και μέλλοντα σύζυγο της στους εορτασμούς της Commonwealth Day (aka Ημέρα της Κοινοπολιτείας ) του Λονδίνου στο Westminster Abbey, παρέα με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William και αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Meghan θα εμφανιστεί δημόσια μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θα είναι παρούσα, όπως κάθε χρόνο.

Η μέρα αυτή γιορτάζεται πάντα την δεύτερη Δευτέρα του Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε ως τις 12 Μαρτίου για να τη δούμε στο πλευρό της βασίλισσας. Αυτή η ετήσια γιορτή είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις προς τιμήν της στο Λονδίνο και φέτος θα τραγουδήσει για τον κόσμο και ο Liam Payne. Ραντεβού στις 12 Μαρτίου λοιπόν!

Διάβασε ακόμη:

Για πρώτη φορά: Η Meghan Markle γράφει ιστορία στην παρθενική της εμφάνιση ως μέλος της «Fab Four»