Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen που σίγουρα αγνοούσες

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen που σίγουρα αγνοούσες

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen που σίγουρα αγνοούσες

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον John Legend είναι η Chrissy Teigen, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Η 22μηνών Luna Simone Stephens θα γίνει πλέον η μεγάλη αδερφή και τόσο εκείνη, όσο και οι διάσημοι γονείς της, περιμένουν με αγωνία την στιγμή που θα έχουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας.

Κι ενώ περιμένουμε την ημέρα αυτή -η οποία οκ, αργεί ακόμη κάπως- με αγωνία οι Chrissy Teigen έκανε δύο αποκαλύψεις. Η πρώτη είναι πως ανέβασε στο Twitter account της την φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του γιου της, δείχνοντας μας έτσι για πρώτη φορά το μωράκι που περιμένει. Δεν φαίνεται και πολύ καθαρά -λογικό θα μας πεις- αλλά είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο συναίσθημα.

Αυτό όμως που δεν γνώριζες και αποκάλυψε η 32χρονη star στο Food &Wine μιλώντας παράλληλα για τις λιγούρες της στην πρώτη και την τωρινή εγκυμοσύνη, είναι πως στο δεύτερο παιδάκι τους έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση. Κάτι που μας φάνηκε αρκετά περίεργο αφού δεν έχει πει ποτέ πως αντιμετωπίζει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα το οποίο τη δυσκόλευε να μείνει έγκυος. Βέβαια θα μας πεις αυτά είναι λεπτομέρειες από την στιγμή που είναι ήδη έγκυος και διανύει και τον έκτο μήνα της κύησης της.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και τον Ιούνιο να κρατάει τον γιο της στην αγκαλιά της, όντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δες την φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, ο star απαθανατίζεται με καινούργια σύντροφο