Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, ο star απαθανατίζεται με καινούργια σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, ο star απαθανατίζεται με καινούργια σύντροφο

Άραγε είναι μόνο φίλοι;

Πέρασαν κιόλας έξι μήνες από τότε που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 8 χρόνια έγγαμου βίου και κοινής ζωής. Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι έναν γιο μαζί, τον οποίο φυσικά βλέπουν και οι δύο όταν αυτό είναι δυνατό. Και έπειτα από όλους αυτούς τους μήνες ο sexy ηθοποιός αποφάσισε να φτιάξει και πάλι την ζωή του, και αν σου φαίνεται νωρίς, να σου θυμίσουμε πως η πρώην σύζυγος του έχει ήδη προχωρήσει την ζωή της.

Ο Chris Pratt, ο οποίος είναι ομολογουμένως ένα από τα sexy αγόρια του Hollywood, εθεάθη στο Los Angeles με μία ξανθιά γυναίκα -που δεν ήταν η Anna Faris- αγνώστων λοιπών σε στοιχείων σε πολύ ιδιαίτερες ας το πούμε στιγμές. Οι δυο τους φάνηκε να γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους, ενώ δεν έλειψαν τα χαμόγελα και οι αγκαλιές.

Και όταν υπάρχουν τέτοια χαμόγελα και τόσο θερμοί εναγκαλισμοί, τα πράγματα δεν είναι και πολύ φιλικά. Και μακάρι δηλαδή να μην είναι, γιατί πρέπει κι εκείνος να φτιάξει ξανά την ζωή του. Μάλιστα ο ηθοποιός συνοδευόταν από έναν φίλο του και μία ακόμη γυναίκα και όπως είδαμε στις φωτογραφίες κάθισαν όλοι μαζί να απολαύσουν τον καφέ που είχαν πάρει να πιούν. Ο 38χρονος ηθοποιός μιλούσε καθ’ όλη την διάρκεια, μαζί με το ξανθό άγνωστο κορίτσι και ελπίζουμε όλο αυτό να βγει σε κάτι πολύ καλό και όμορφο.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτό δεν το περίμενες! Η Jennifer Lawrence μιλά για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Chris Pratt