Μόλις μάθαμε την ημερομηνία που θα γεννήσει η Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις μάθαμε την ημερομηνία που θα γεννήσει η Kate Middleton

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τον Σεπτέμβριο η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, το οποίο θα γεννηθεί κάπου τον Απρίλιο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ως σήμερα είναι το φύλο του μωρού και πότε ακριβώς η 36χρονη θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Σήμερα λοιπόν, μέσω διάφορων πηγών μάθαμε πότε θα γεννηθεί το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Πληροφορίες μέσα από το παλάτι θέλουν τη Δούκισσα του Cambridge να γεννάει το τρίτο της παιδάκι γύρω στις 23 Απριλίου, την ημέρα του Αγίου Γεωργίου δηλαδή. Αυτή η ημέρα είναι πολύ σημαντική για την Αγγλία και όλοι αναφέρουν πως θα είναι μία πολύ όμορφη σύμπτωση αν το τρίτο παιδάκι της Kate γεννηθεί μία τόσο σπουδαία ημέρα.

Ωστόσο οι πληροφορίες που έφτασαν στη The Sun, αναφέρουν πως δεν είναι και απόλυτα βέβαιο. Βασιλικές πληροφορίες μάλιστα σημειώνουν πως αν το νέο μέλος της οικογένειας γεννηθεί στις 23 Απριλίου, τότε αυτόματα θα ανακηρύξουν αυτήν τη μέρα γιορτής σε αργία. Αυτό που μένει πια είναι να μάθουμε αν η Charlotte και o George θα αποκτήσουν αδερφό ή αδερφή.

Διάβασε ακόμη:

Kate Middleton: Μόλις δημοσιεύτηκε το συλλεκτικό βίντεο που κρατούσε εδώ και χρόνια στο συρτάρι

Η Jennifer Garner είναι το viral meme των φετινών Oscars