Η γλυκιά Emma Stone μόλις έγινε η πιο μισητή star του Hollywood

Η γλυκιά Emma Stone μόλις έγινε η πιο μισητή star του Hollywood

Tι συνέβη;

Προειδοποιήσαμε: Θα μιλάμε αρκετό καιρό για τα Oscars, μιας και όσο να πεις, το γεγονός από μόνο του είναι τεράστιο! Αυτή τη φορά, λέμε να επικεντρωθούμε στην περσινή νικήτρια Emma Stone, η οποία φέτος απένειμε το Oscar Σκηνοθεσίας-ντυμένη δυστυχώς άσχημα αν μας ρωτάς-.

Η Emma λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή, και στο πλαίσιο του κινήματος του Time’s Up, αναφέρθηκε στους υποψηφίους για το Oscar σκηνοθεσίας, ως «τέσσερις άντρες και η Greta Gerwig» γεγονός φυσικά που προκάλεσε.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν την Emma για… «λευκό φεμινισμό» μιας και δύο από τους σκηνοθέτες των οποίων τα ονόματα αρνήθηκε να αναφέρει, είναι έγχρωμοι. Το Twitter πήρε φωτιά, τα σχόλια ήταν αδυσώπητα και τώρα η Emma βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

GettyImages 927255842

Εμείς πάντως να πούμε, ότι λίγο έχουμε κουραστεί με όλη αυτή την εμμονή με την πολιτική ορθότητα και το φόβο διατύπωσης οποιασδήποτε άποψης. Και έχω την εντύπωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σκηνοθετών είναι άντρες. Οπότε μάλλον ήταν και λογική η συγκεκριμένη αναλογία.

Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα.