Θυμάσαι τη «Μιλάγκρος την ατίθαση»; Δες πως είναι 20 χρόνια μετά οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τη «Μιλάγκρος την ατίθαση»; Δες πως είναι 20 χρόνια μετά οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς

Δεν έχουν αλλάξει καθόλου και παραμένουν πανέμορφοι

Ήταν το 1998 όταν είδαμε για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τη Μιλάγκρος την Ατίθαση. Εκείνη την αργεντίνικη σειρά που μας καθήλωνε μπροστά στην τηλεόραση μας για μία ώρα και δεν σηκωνόμασταν ούτε για τουαλέτα, πριν από 20 χρόνια ακριβώς. Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή, κορίτσι ερωτεύεται αγόρι, αγόρι ερωτεύεται κορίτσι και παρά τις διαφορές της κοινωνικής τάξης που τους χωρίζουν τελικά καταλήγουν μαζί.

Η Μιλάγκρος ή αλλιώς Καρλίτος, όπως τη φώναζαν στο έργο ήταν ένα αγοροκόριτσο, που υποδυόταν η Ουρουγουανή ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, Natalia Oreiro, το μελαχρινό κορίτσι με την χαρακτηριστική ελιά στο πρόσωπο, που σε γοήτευε απλά και μόνο με ένα βλέμμα της. Ο «Ivo di Carlos» από την άλλη (aka Facundo Arana) ήταν ο ξανθός νέος που έκανε όλα τα κοριτσάκια να τον ερωτευτούν και να τον έχουν γιγαντοαφίσα στο δωμάτιο τους, ρίχνοντας στα δίχτυα του φυσικά και την ατίθαση Μιλάγκρος.

nataliamarisa.oreiroiglesias 7 3 2018 12 39 43 603

Είκοσι χρόνια μετά τόσο η Natalia Oreiro, όσο και ο Facundo Arana δεν έχουν αλλάξει καθόλου και εξακολουθούν να είναι πανέμορφοι. Η 40χρονη πλέον Natalia συνεχίζει στην υποκριτική και το τραγούδι, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί και είναι ακόμα τόσο όμορφη και γοητευτική. Ο Facundo από την άλλη στα 45 του δεν κάνει πια τηλεόραση, έχει παντρευτεί, έχει δύο δίδυμα αγόρια και είναι λάτρης του surf και του σαξόφωνου.

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών και περιμένουμε τα σχόλια σου. Όσο θα βλέπεις μπορείς να ακούς και το τραγούδι των τίτλων που ερμήνευσε η ίδια η Natalia Oreiro, Cambio Dolor.



Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της Stormi χωρίς κανένα φίλτρο

Θυμάσαι την Mαρλέν από τις Hi-5; Δες πώς είναι σήμερα