Η Kim Kardashian τρώει κινέζικο…ολόγυμνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian τρώει κινέζικο…ολόγυμνη

Η reality star προκαλεί για μία ακόμη φορά

Μπορεί η Kim Kardashian να είναι μία μαμά τριών παιδιών πλέον, όμως πάνω από όλα είναι γυναίκα, και είναι αυτή γυναίκα που αγαπήσαμε μέσα από το Instagram account της με τις προκλητικές φωτογραφίες της και την επίδειξη –αν θες- του κορμιού της, το οποίο κάθε φορά που το βλέπουμε είναι όλο και καλύτερο.

Και επειδή η star δεν εφησυχάζει και δεν επαναπαύεται, έκανε μία ακόμη sexy εμφάνιση στα social media πριν από μερικές ώρες, όταν και ανέβασε φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει και πάλι topless. Πρόσφατα η τηλεπερσόνα ταξίδεψε στην Ιαπωνία παρέα με τις αδερφές της Kourtney και Khloe και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αφήσει κι εκεί το στίγμα της.

Η Kim Kardashian φαίνεται πως είχε όρεξη για κινέζικο, το οποίο όμως προτίμησε να φάει topless, κάνοντας και πάλι το Instagram να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Καθισμένη στο τραπέζι και με τα ροζ μαλλιά της και τα χέρια της να καλύπτουν τα γυμνά στήθη της έφαγε τα «nudels» της, όπως η ίδια τα αποκάλεσε (από τη λέξη nude -aka γυμνός-) δημιουργώντας για μία ακόμη φορά ντόρο γύρω από το όνομα της.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα βγάλουν εκτός εαυτού τη Victoria Beckham