Ο Παπακαλιάτης ζει την εμπειρία της ζωής του στο Νεπάλ και το Instagram υποκλίνεται

Διονυσία Ζαπατίνα
Ο Παπακαλιάτης ζει την εμπειρία της ζωής του στο Νεπάλ και το Instagram υποκλίνεται

Μια εμπειρία ζωής περίμενε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στα δύο ταξίδια που ανέλαβε να κάνει γυρίζοντας ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της Action Aid.

Και μπορεί να έχει ζήσει τεράστιες επιτυχίες με τις σειρές και τις ταινίες του, ακόμα και παγκόσμιες, αυτά όμως που έχει ζήσει και δει σε αυτά τα δύο ταξίδια -το πρώτο στην Αφρική και το δεύτερο τώρα στο Νεπάλ- σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ψυχή και την μνήμη του.

Ο δημοφιλής δημιουργός απάντησε με τεράστια χαρά και ένα μεγάλο ναι στην πρόσκληση που του έγινε από την Action Aid να σκηνοθετήσει αυτό το μοναδικό ντοκιμαντέρ για τις δράσεις της οργάνωσης στην Αφρική και την Ασία. Ήδη από τον πρώτο του προορισμό, έγραφε πόσο πολύ τον συγκίνησαν και τον άγγιξαν τα όσα είδε με τα μάτια του και αποτύπωσε με τον φακό από τις χώρες της Αφρικής και τις συνθήκες διαβίωσης παιδιών νκαι γυναικών εκεί. Δεύτερος σταθμός του ντοκιμαντέρ - που ομολογούμε πως περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε, το Νεπάλ.


https://www.instagram.com/p/BfyY7PJF-S2/

Εκτός από την σκηνοθεσία των πλάνων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συμμετείχε ενεργά για σε διάφορες δράσεις της Action Aid στις περιοχές που επισκέφθηκαν, όπως το χτίσιμο από την αρχή ενός σχολείου που καταστράφηκε ολοσχερώς στον μεγάλο σεισμό του 2015. Πρόκειται για το 12ο σχολείο που ξαναχτίζεται μετά τον καταστροφικό σεισμό με την βοήθεια της Action Aid. Επισκέφθηκε χωριά, έπαιξε με τα παιδιά μέσα στα χωράφια, σαν μικρό παιδί κι αυτός, ζωγράφισε το πρόσωπό του με τα παραδοσιακά χρώματα και αντάλλαξε, όπως ο ίδιος έγραψε, το πιο γλυκό Namaste της ζωής του.

Και φρόντισε με αλλεπάλληλα posts στο instagram του να μας αφήσει να τον συνοδέψουμε σε αυτό το ταξίδι ζωής "λυγίζοντας" με τις φωτογραφίες και τα πλάνα του όλα τα Social Media.