Ποιο τρίτο πρόσωπο;Οι νέες φωτός των Dakota Johnson-Chris Martin αποδεικνύουν πως είναι full in love

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιο τρίτο πρόσωπο;Οι νέες φωτός των Dakota Johnson-Chris Martin αποδεικνύουν πως είναι full in love

Και μας αρέσει πολυ το ζευγάρι αυτό

Τους τελευταίους μήνες ένα νέο ζευγάρι υπάρχει στο Hollywood και αν μας ρωτάς μας αρέσει πολύ. Η Dakota Johnson και ο Chris Martin φαίνεται πως είναι ένα από τα ανερχόμενα και πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και αυτό μας αποδεικνύουν όποτε βρίσκονται μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί και ομολογούμε πως αν και αρκετά διάσημοι και οι δύο ποτέ δεν προκαλούν σχόλια ή ντόρο γύρω από το όνομα τους. Είναι ολοφάνερο πως είναι τρελά ερωτευμένοι παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει και τους θεωρούμε ένα από τα πολύ ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood.

Μπορεί να μην βρίσκονται πολύ συχνά μαζί και ενίοτε να κυκλοφορούν φήμες για τρίτα πρόσωπα που γρήγορα διαψεύδονται όμως όταν ο φακός τους τσακώσει μαζί δεν ξεκολλάει από πάνω τους. Αυτήν τη φορά οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν στο Malibu μέσα στο golf cart του frontman των Coldplay, παρέα με τον σκύλο τους Zeppelin. Οι δυο τους πολύ casual ντυμένοι και χαμογελαστοί κάνανε μία βόλτα με το αυτοκίνητο αυτό, ενώ κάποια στιγμή η Dakota κατέβηκε να πάρει καφέ και επέστρεψε πίσω στην ιδιωτική περιοχή με τον Zeppelin περπατώντας.

By the way, η 28χρονη ηθοποιός έχει φτιάξει ένα πολύ όμορφο σώμα και αυτό οφείλουμε αν μη τι άλλο να της το αναγνωρίσουμε. Να τονίσουμε επίσης, πως η Dakota και ο Chris δεν έχουν επιβεβαιώσει ποτέ δημόσια πως είναι ζευγάρι, ωστόσο οι φωτογραφίες τους και οι κοινές εμφανίσεις τους τα έχουν πει όλα.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η πιο αναπάντεχη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι ένα... ψέμα;