Η Emily Ratajkowski παίρνει γυμνή πρωινό στη μπανιέρα και το Instagram παραλύει…ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Emily Ratajkowski παίρνει γυμνή πρωινό στη μπανιέρα και το Instagram παραλύει…ξανά

Έχει ξεπεράσει ξεκάθαρα την Kim Kardashian

Εντάξει, μπορεί η Kim Kardashian να κατέχει τον τίτλο της «naked queen» με όλες αυτές τις γυμνές ή και ημίγυμνες φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στα social media της, όμως πρέπει να παραδεχτείς πως και η Emily Ratajkowski δεν τα πάει καθόλου άσχημα όσον αφορά σε αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει μέρα που να μην ανεβάσει κάποια γυμνή selfie της και αυτό είναι κάτι που πια έχουμε αποδεχτεί.

Άλλωστε πριν λίγο καιρό η ίδια σε συνέντευξη της, δήλωσε πως νιώθει πολύ πιο άνετα όταν είναι γυμνή, παρά όταν είναι ντυμένη –το λες και akward αυτό είναι η αλήθεια-. Και όπως καταλαβαίνεις ούτε το γεγονός πως είναι ένα παντρεμένο κορίτσι πια την πτοεί από το να ανεβάσει γυμνές selfies.

Μετά λοιπόν την naked selfie που ανέβασε προκειμένου να μας δείξει το δαχτυλίδι του γάμου της, η 26χρονη star αποφάσισε πως θα ήταν πολύ καλό να πάρει το πρωινό της στη μπανιέρα…φυσικά γυμνή –σε περίπτωση που είχες ενδοιασμούς-. Η νεαρή καλλονή και πλέον παντρεμένη ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες μέσα από την μπανιέρα της, όπου βρέθηκε ολόγυμνη να τρώει το πρωινό της.

Δεν χρειάζεται να σου πούμε πως το Instagram παρέλυσε –ξανά- στη θέα της Emily, γιατί είναι κάτι που μπορείς να το φανταστείς και μόνη σου.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: Η Ξένια-Rec είναι υποψήφια για αποχώρηση και το Twitter έστησε πανηγύρι

Η Κάτια Ζυγούλη ποζάρει στο κρεβάτι εντελώς αμακιγιάριστη και έχει τους λόγους της