Η Emma Watson έχει κρυφό δεσμό, αλλά οι fans της την κατάλαβαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Emma Watson έχει κρυφό δεσμό, αλλά οι fans της την κατάλαβαν

Το Twitter πήρε φωτιά

Η Emma Watson είναι μία από τις ηθοποιούς του Hollywood που αγαπάμε και θαυμάζουμε όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και γιατί είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι που ποτέ δεν δίνει δικαιώματα. Μάλιστα όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, φροντίζει πάντα να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Βέβαια τόσο οι παπαράτσι, όσο και οι θαυμαστές του εκάστοτε star πολλές φορές είναι λίγο πιο μπροστά από τις εξελίξεις και όσο και αν εκείνοι προσπαθούν να κρατήσουν κάτι κρυφό δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν πάντα. Και αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Emma Watson, η οποία παρά το γεγονός πως προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την σχέση της -ή το φλερτ της δεν ξέρουμε ακόμη- δεν το πέτυχε.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την εδώ και 4 μήνες χωρισμένη νεαρή ηθοποιό να φεύγει μαζί με τον Chord Overstreet από το πάρτι του Vanity Fair και οι φήμες για την σχέση τους αμέσως εξαπλώθηκαν. Μάλιστα οι fans της παρέλυσαν στην είδηση αυτή -φυσικά με την καλή έννοια- και αμέσως κατέκλυσαν το Twitter με σχόλια για την είδηση αυτή. Τώρα αν αυτό το ζευγάρι υφίσταται πραγματικά θα φανεί στην πορεία.

Δες τις φωτογραφίες τους και τις αντιδράσεις των fan στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Vanity Fair εναντίον Brad Pitt: «Θέλει να πιστέψετε πως είναι ο νικητής σε αυτόν τον χωρισμό»