Whaaat έγκυος η Kendall Jenner; Η φωτογραφία της Kris Jenner που πυροδότησε τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaat έγκυος η Kendall Jenner; Η φωτογραφία της Kris Jenner που πυροδότησε τις φήμες

Οι fans της οικογένειας Kardashian τρελάθηκαν

Από πέντε γυναίκες αποτελείται η οικογένεια Kardashian/Jenner –χωρίς την Kris- και ήδη οι τέσσερις από αυτές είναι ήδη μαμάδες. Μπορεί η Khloe να μην έχει γεννήσει ακόμη, στο μυαλό μας ωστόσο βρίσκεται ήδη στο κλαμπ των μαμάδων. Η μεγαλύτερη έκπληξη από όλες βέβαια ήταν αυτή της Kylie Jenner, η οποία έγινε μαμά πριν από ενάμιση μήνα περίπου.

Τώρα μια νέα ανάρτηση της Kris πυροδοτεί φήμες, πως είναι έγκυος και η Kendall Jenner και πραγματικά αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Η reality star και manager κοινοποίησε στην Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας μία φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία βρίσκεται μαζί με τις κόρες, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα.

«Είμαι τόσο περήφανη για τα κορίτσια μου και τις καρδιές τους και για το πόσο καταπληκτικές μητέρες είναι. Και για την εργασιακή τους ηθική, και για το πώς κάνουν ό, τι καλύτερο κάθε μέρα, μοιράζονται, δίνουν, νοιάζονται ... είναι οι καλύτερες φίλες και οι άγγελοί μου! Σας ευχαριστώ κορίτσια που με διδάσκετε πώς να γίνομαι καλύτερη σε κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε ... μου δίνετε ζωή και σας αγαπώ ❤️ (Φυσικά, αγαπώ και τον Rob το ίδιο, αλλά είναι η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας ?)».

Αυτό το σχόλιο λοιπόν, για το πόσο καταπληκτικές μητέρες είναι, πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης και για τη Kendall Jenner, η οποία μέχρι στιγμής είναι η μόνη μου δεν έχει παιδάκι. Τα σχόλια των fans πήραν φωτιά και εμείς απλά περιμένουμε την απάντηση επιβεβαίωσης ή διάψευσης από την ίδια την Kendall ή έστω τον εκπρόσωπο της.

Δες τη φωτογραφία στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Παντρεύεται η Kylie Jenner; Η φωτογραφία της που πρόδωσε την είδηση