Γάμος για την 60χρονη star; Οι φωτός με τον σύντροφο της και το μονόπετρο που κάρφωσαν την είδηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος για την 60χρονη star; Οι φωτός με τον σύντροφο της και το μονόπετρο που κάρφωσαν την είδηση

Είναι το μονόπετρο αυτό το δώρο των γενεθλίων της;

Μπορεί η διάσημη ηθοποιός να είχε εχθές τα γενέθλια της, όμως φαίνεται πως το καλύτερο δώρο το πήρε μερικές ημέρες πριν από τον νεαρό σύντροφο της. Ναι, όπως όλα δείχνουν η star έχει πει το μεγάλο «ναι» σε μία κοινή ζωή με τον κατά 19χρόνια νεότερο σύντροφο της και αυτό είναι πραγματικά μία πολύ όμορφη είδηση.

Η Sharon Stone μπορεί να μην επιβεβαίωσε ποτέ δημόσια τον έρωτα της και την σχέση της με τον Angelo Boffa, όμως ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο και οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε το ζευγάρι δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια. Η 60χρονη πλέον ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένη και αυτό μπορείς να το δεις και μόνη σου.

Εχθές μας έδειξε πως όσο χρονών και αν είσαι το γυναικείο σώμα είναι πάντα όμορφο και οι selfies που τράβηξε απλά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Στην πορεία προστέθηκαν και οι φωτογραφίες της με μαγιό από την εξόρμηση με τον σύντροφο της σε παραλία του Miami και τόσο τα τρυφερά τετ-α-τετ, όσο και το μονόπετρο που φιγούραρε στο αριστερό της χέρι, δεν μας άφησαν άλλα περιθώρια παρά μόνο ότι η star έχει δεχθεί μία πολύ όμορφη πρόταση.

Ό,τι και να συμβαίνει πάντως το σίγουρο είναι πως εμάς αυτό το ζευγάρι μας αρέσει πάρα πολύ και ας έχει τόσα χρόνια διαφορά μεταξύ τους.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η star σήμερα γίνεται 60 ετών και το γιόρτασε δείχνοντας μας το αψεγάδιαστο κορμί της