Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες τη νέα φωτογραφία της Stormi που ανέβασε η Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες τη νέα φωτογραφία της Stormi που ανέβασε η Kylie Jenner

Μα έχεις δει πιο χαριτωμένο μωρό;

Λοιπόν έχει έρθει η ώρα να πούμε κάποιες αλήθειες. Όπως θα ξέρεις ήδη και θα έχεις καταλάβει, η Kylie Jenner έχει γεννήσει και είναι πια μία πανέμορφη και τρισευτυχισμένη μανούλα. Κι όσο μας κρυβόταν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τόσο πιο εξωστρεφής είναι τώρα που επιτέλους έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Και κάπου εδώ πρέπει να σου πούμε πως εμείς αυτό το μωρό το έχουμε ερωτευτεί. Βλέπεις από τα τρία καινούργια μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner (Kim, Khloe-δεν έχει γεννήσει ακόμη- και Kylie) είναι το μόνο που βλέπουμε πιο συχνά, οπότε είναι απόλυτα λογικό να μας έχει δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Είναι βλέπεις και αυτό το προσωπάκι της, που όσο τη κοιτάς, τόσο θέλεις να τη σφίξεις πιο πολύ στην αγκαλιά σου.

Και μετά την τελευταία ανάρτηση της Kylie στο Snapchat, η καρδιά μας έλιωσε, κυριολεκτικά. Η ενάμιση μηνών Stormi βρίσκεται στην αγκαλιά της κολλητής φίλης της Kylie, Jordyn Woods, η οποία και την νανουρίζει -μάλλον- και εμείς τρελαινόμαστε στην εικόνα αυτή. Και κάπου εδώ σου έχουμε ένα ερώτημα, το ίδιο που εξέφρασε και η reality star στην ανάρτηση της: «Υπάρχει κάτι πιο χαριτωμένο από αυτό το σκηνικό»;


https://www.instagram.com/p/BgKReV4FZlZ

Εμείς πάντως δίνουμε ξεκάθαρα αρνητική απάντηση. Δες τη νέα φωτογραφία της Stormi στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η συγκλονιστική απόφαση της Khloe Kardashian που δεν περίμενες με τίποτα να ακούσεις