Τι αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για την εγκυμοσύνη της, λίγες ημέρες πριν γεννήσει;

Τι αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για την εγκυμοσύνη της, λίγες ημέρες πριν γεννήσει;

Μια ανάσα πριν γίνει μανούλα

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν μέχρι την στιγμή που η Δούκισσα Νομικού θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της σύζυγο. Και μπορεί να μην την έχουμε δει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα τους τελευταίους μήνες, έχει ανεβάσει όμως αρκετά stories με τα πράγματα του νέου μέλους της οικογένειας της.

Όσο εμείς περιμένουμε την μεγάλη στιγμή, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε κάτι για την εγκυμοσύνη της, το οποίο ίσως κάπου στο βάθος να είχες φανταστεί κι εσύ η ίδια. Η όμορφη παρουσιάστρια και μέλλουσα μανούλα ανέβασε στο Instagram account της δύο φωτογραφίες της, στις οποίες έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα απαθανατίσαμε την ολοστρόγγυλη κοιλίτσα λίγες μόνο μέρες πριν... την αποχωριστώ ?✨

Μπορεί συνειδητά να επέλεξα να μην κάνω καμιά φωτογράφηση, εξώφυλλο, συνέντευξη όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να κρατήσω τη μαγεία μόνο για εμάς τους 3(!), όμως το σπίτι θα το γεμίσω με κορνίζες ?? #momtobe #xazomamatobe».

Τώρα λοιπόν, ξέρεις γιατί δεν την είδες να κυκλοφορεί και να μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο τον γιο της και θα δούμε την πρώτη του φωτογραφία.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου