Η Meghan Markle κάνει bachelor party και δεν θα πιστεύεις ποιος το διοργανώνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle κάνει bachelor party και δεν θα πιστεύεις ποιος το διοργανώνει

Πάει σε κάποιον/α το μυαλό σου;

Ακριβώς δύο μήνες απομένουν μέχρι την ημέρα που η Meghan Markle θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Harry και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και όλοι ανυπομονούν για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς αυτής. Φυσικά η Meghan θα τηρήσει όλα τα καθέκαστα και θα κάνει και bachelor party, το οποίο δεν πάει ο νους σου ποιος θα το διοργανώσει.

Σε ένα μήνα περίπου η Kate Middleton θα έχει γεννήσει το τρίτο της παιδάκι –του οποίου ακόμη αγνοούμε το φύλο- και τότε θα είναι ελεύθερη όχι απλά να συμμετάσχει στις προετοιμασίες της μεγάλης ημέρας, αλλά και στην διοργάνωση του bachelor party της Meghan. Ναι, και όμως η Δούκισσα του Cambridge είναι αυτή που θα το διοργανώσει και έχει ήδη σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει. Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του Life & Style magazine οι εορτασμοί θα περιλαμβάνουν μπόλικο κρασί και σαμπάνιες Dom Perignon, photo booth, αλλά και karaoke. «Η Kate είναι αποφασισμένη να κάνει αυτό το πάρτι μια αξέχαστη περίσταση για την ηθοποιό. Θέλει η Meghan να το θυμάται για τα επόμενα χρόνια», ανέφερε μια πηγή στο In Touch.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Μια πηγή ακόμη ανέφερε πως η βασίλισσα Ελισσάβετ παρά το γεγονός πως δεν θα παρευρεθεί στο bachelor party μάλλον θα εκπλήξει τη Meghan με κάποιες sexy ενδυμασίες και άλλα τέτοια δώρα. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Διάβασε ακόμη: Η σοκαριστική αποκάλυψη για το Game of Thrones: Όλοι οι χαρακτήρες πεθαίνουν «ο ένας μετά τον άλλο»